onsdag 24. juni 2009

Sverigetur!

Nå er jeg hjemme igjen etter en fantastisk tur til Sverige med Anna. Jeg har fått se en del av Varberg og så har vi handlet inn ting som vi trenger. Muligens er dette ikke så veldig interessant for dere andre, men her kommer alltså rapport fra meg. Alt dette er handlet inn på outlet og fabrikksalg og noe i byen. Som sko og kjole. Kjolen kjøpte jeg på Asia Spa. Og skoene fra en butikk som skulle stenge.

  • Klær: treningsbukse fra Nike i sort m gull-piping. Badedrakt i bronse/gull m vatterte kuper og sort halternekk. Hettegenser i sort fløyel m kort puffarm. Sorte UGG m strikket skaft. Sorte tynne leggings. Sort yoga-kjole i økologisk bomull fra Spirit Of Maya. Stripete "pysjbukser" i hvitt/marine.
  • Bad/Hygiene: Nytt sett håndklær i beige frotte fra Hemtex. Dusjdraperi i beige. Nitor tekstilfarge i Mokka/brun. Wella schampo, Dove såpe, Via vaskemiddel og skyllmiddel. Matrix hårspray. Våtservietter i lommestørrelse. Solfaktorkrem.
  • Kjøkken: Frokost/lunch sett fra Høganäs i hvitt. 4 av hver; tallerken, assjetter, kaffekopper og boller. Grytekluter, grillvanter og kjøkkenhåndklær. Hakkmann teflonstekepanne. Finish vaskemaskintabletter. Folieformer. Mandolin.
  • Dekorasjon: Glassvaser. Pynteservietter i sort og sølv.
  • Husholdsting: Volumaster fra Bjørn Axen, Black & Dekker bits til skrutrekker.
  • Mat: som vanlig shopping.
På tirsdag kveld handlet vi mat i ICA butikken, kjøpte litt rosevin og sjekket inn på campingen der vi fått en "siste minutten" booking. Flott ny hytte til 750 kr per natt. Vi satte oss i solen og spiste. Så gikk vi tur langs med strandpromenaden og satte oss på klippene. Det var kjempevakkert, kunne ikke ha fått bedre vær.




Ingen kommentarer: