tirsdag 9. februar 2010

Planer som gikk i vasken!

Idag spaserte jeg med Kent på morgenen, han skulle på jobb og jeg trengte frisk luft og en spasertur. Hodepinen er fortsatt der og hverken piller eller søvn hjelper. Jeg fant til slutt en ledig time for massage av nakke og skuldre. Musklene er som gitarstrenger og behandlingen løsnet opp en god del. Nå er jeg hjemme, med ørepropper (ser sikkert komisk ut) men utenfor bygger de fortsatt og det er masse lyder av maskiner og heiser og annet som jeg ikke tåler nå.

Jeg var nødt til å ta første beste sted som hadde en ledig time og det endte opp med Skin Tonic på Grünerløkka. Kan rekommendere å gå til Tonje. Hun var kjempeflink og de hadde avslappende behandlingsrom.

Under behandlingen prøvde jeg å slappe av ved å tenke på utsikten fra restaurangen på stranden i Thailand. Se så lite folk det var, sånn var det hele perioden vi var der. Å dra etter turistsesong er dessuten billigere så jeg skjønner ikke hvorfor man skal slåss med 3000 andre skandinaver?

Når jeg gikk derfra så var jeg helt susete, migrene kommer ofte med kvalme, svimmelhet og synsforstyrrelser, og når skuldrene endelig var senket litt og blodomløpet kom igang så blir man om noe enda mer forstyrret, jeg så sikkert beruset ut når jeg sjanglet hjemover. *smiler*

Nå skal jeg prøve å logge meg av pc. For datamaskiner og tv passer dårlig med hodepine og stress. Man kan lugnt si at jeg lider av det nye begrepet "digital ADHD". Jeg skal fylle en kanne med vann og skjære opp litt frukt. Jeg har en kjempedeilig stor sjerf som skuldrene og nå skal jeg bare slappe av. Symaskiner, magedans, pc og tv får vente til en annen dag.

1 kommentar:

Kort og Søm sa...

God bedring Agneta!!
Klem Fredrikke :o)