onsdag 17. februar 2010

Klipp klipp!!!

Jeg har vært hos Fredrikke og prøvd meg på en masse spennende maskiner, det var jo ingen ende! Følte meg som et barn i godteributikk.

Jeg har nå litt mer grunnlag for å velge meg en maskin som jeg kan bruke til mitt begrensede hobbyformål. Men om jeg skulle få velge fritt og kjøpe hva jeg ville skulle jeg kjøpt meg følgende maskiner:

DreamKuts, fra Zutter. Denne kan ta bunter med papir og kutte dem i en mengde forskjellige størrelser. Det kan være til kort, vistittkort, dobble kort osv.

Så er det Cuttlebug, en liten fiffig sak som kan brukes med en mengde tilbehør. Her lagde jeg små kort som jeg skal bruke til gavelapper, det som ble igjen på papiret ser jo ut som en passpartout så den kan også brukes. Det som er lurt med denne er at den kan brukes med mange andre maskiners tilbehør. Vi brukte feks disse fra Spellbinders.

Sist men ikke minst den fantastiske Circut maskinen da... Himmel så morsomt. Fredrikke har skrevet om den på sin blogg, så dere kan lese litt der.

Jeg har kjøpt gamle bøker på antikvariat som jeg skjærer opp og bruker til kollager og gaveinnpakkinger og nå skal jeg altså bruke dem til kort. Her er det sider fra et bittelitet atlas, og sider fra en bok med poesi i norsk og engelsk oversettelse. Ringer og rammer er kuttet ut på de forskjellige maskinene og skal bli brukt til kort og gavelapper.

Jeg har bedd Fredrikke komme med en oppgave til meg så jeg får øvet meg litt. Jeg har noen stempler og stempelputer i sølv, gull, sort og grønn, litt distanseputer, limstift og dobbelheftende tape, masse urklipp fra blader og annet... 

Kom gjerne med en utfordring!!! 

3 kommentarer:

Kort og Søm sa...

God morgen!!
Takk for en hyggelig dag i går :o)

Her kommer en utfordring;
Kortet må inneholde disse punktene;
-kortet må være firkantet
-må ha to stempler
-fargen turkis må være med
-og til slutt må du ha med 1 stk binders!!

Lykke til!!
Klem Fredrikke :o)

Agneta sa...

Ah, kult, jeg skal ha det ferdig i løpet av helgen. :D

Anette S sa...

Hva med Quickutz Silhouette? Den kutter som cricuten (men ikke så stort som 12"x12") men kan kobles til pc. Dermed kan du bruke alle fonter du har på pcen og lage dine egne figurer. Man trenger ingen cartrides slik man må til cricut :) Jeg er veldig fornøyd med min! Og cuttlebug er et must!