onsdag 29. juli 2009

Kulturelt alibi

Ettersom det bare er noen få dager igjen på ferie for dette året så synes jeg det er synd å sitte inne hele dagene. Det regner ute og er trist, men banne meg, noe må man jo finne på. Så jeg sendte en melding til Christer som også har ferie i noen dager til. Vi bestemte oss for å dra på utstilling. Han har ikke vært på Henie Onstad før så valget var klart.

Onsdager viset seg å være gratis så vi ruslet rundt og kikket på verkene av Jean Tinguely, og utstillingen Traces and Spaces som viser verk av Jan Groth og verk av andre kunstnærer som har inspirert honom.

På bilden ser dere skulpturer av Tinguely og det sorte vevde veggteppet av Groth. Vi tok en kaffe og så dro vi videre.

En tur på Sandvika Storsenter sikkret syltetøyglass og så tok vi en tur ned til Tyvholmen for å se sjekke ut Tjuvholmen Sjømagasin. Dessverre var det stengt, men jeg har en aning om at det er her vi kan finne italiensk ansjos (som Kent har prøvd å finne helt siden vi fikk en boks av Morten T).

Kvelden avsluttedes med gode venner, middag på Noas og Istid 3 i 3D på Ringen kino. Takk for en fin dag Christer, Hildegunn, Bernard, Magne og Kentemann!

Ingen kommentarer: