mandag 20. juli 2009

Det går fremover med ting og bakover med meg

Jeg tvinger mor og far å være med på mye rart om dagen. Pappa har fikset bilen, routern, en pc, kjøkkenviften og snart varmluftsovnen. Mor får slenge etter i rullestolen i butikker, på ateljeen og opp ned bakker på restaurant-turer. I dag har vi fortsatt å rydde på atelien. Pappan har skrudd opp hyller og flyttet møbler med meg. Og mor ble etterlatt i atelje når vi dro for å hente en sofa. Huff, stakkar, satt med pledd over benen i rullestolen når vi kom tilbake. Alle vinduene sto åpne og det begynte å blåse. Vi hadde krykkene i bilen så hun kom jo ingen vei.. Fy, Agneta!

Vi var også på Outleten idag, mor fikk hinke opp trappene på krykker da det ikke fantes heis, men det gikk finfint. Mamman fant mange fine ting og jeg noe. Men klær i store størrelser er store men ikke puppedimensjonerte. Dvs, man legger på noen cm overallt på mønstret og så lager man en større versjon av xs, s og medium. Men vi jenter som går opp i vekt får også større pupper. Og de vil ikke bli platte og flate!

Jeg fant også en dressjakke i sann Harry Potterstil som jeg kjøpte til Kent. Den fantes bare i en størrelse og jeg slo til. Den var vel kanske litt liten?! Hehe, jeg må lære meg hva størrelse mannen min er nå som han har gått ned i vekt på sykkelturen. Vi kan konstaterer at det ikke er 3 størrelser. Dressjakken til 49.- fra Cottonfield går nå videre til James.

I morgen skal vi muligens tilbake og hente opp noen skjorter vi fant som går til Magnus og James. Emmas Erik tør jeg/vi ikke handle til, han hadde nok ikke satt pris på streite herreklær. ;) Det er så gøy der, flotte klær til slik og ingenting.

Mamma, Emma og Johanna har riktig størrelse for disse klærne, men jeg og Anette må slite litt med å finne ting som passer. Vi kjøper ofte til hverandre og guttene som er dratt inn i denne familien... Pappa og Kent er vanlige herrestørrelser og finner ting selve.

Jeg har solgt bort to sett stoler fra Sømmelig idag, det var litt trist da jeg elsket alle stolene. Men jeg kunne ikke ha dem kvar, de var verdt penger og jeg kan ikke ha så fine ting stående på ateljen. Isteden fikk jeg en grønn fløyelsofa gratis via Underskog. Den passet bedre inn og jeg skal ta noen bilder senere.

I følge treningsplanen skulle jeg trent på Oxigeno idag, styrke 30 min og kardio 30 min. Men jeg rakk det ikke blandt alle turer i butikker og annet. Maten går si som så, tror jeg holder meg på kalorinivå men maten er ikke så konsekvent som jeg ville ønsket. Jeg klarer heller ikke å spise så ofte som jeg trenger. Men aktivitetsnivån er høy så jeg håper det kompenserer. I morgen har jeg økt nr 3 med PT. Gleder meg som et barn! Nå skal det svettes!!

1 kommentar:

Emma sa...

Hehe, skall man ha något till erik får man köpa enfärgade/bandtröjor eller svarta skjortor, kanske inte något outletmaterial ^^

Ah, jag saknar outleten, skall försöka hitta någon billig tågbiljett och komma ner :)