torsdag 21. januar 2010

Torsdag er nest siste hverdag i uka

Første delen av dagen er blogget om, resten kommer nå. Etter at bilen var (meget proffsigt) kjørt ut fra parkeringsplassen bar det av ned til Oxigeno. Treningen gikk veldig bra, idag var det fokus på stryketrening i forskjellige sett. Begynn litt forsiktig og øke vekt og antal reps. Så var det en del øvinger som gjordes på balanseputer og pilatesballer. Så her var det stryke og mage samtidlig. Veldig gøy! (I heisen på vei ned igjen, ja jeg tok heisen, så stod en tom godteripose i hjørnet, det såg veldig morsomt ut...noen var sulten før trening?)

Etterpå dusjet jeg og fiffet litt før jeg dro ned på Kaffefuglen for å møte Cathrine F og Karine for lunch. Kaffefuglen er et hyggelig sted dere bør besøke dersom dere ikke tidligere har gjort det. Kaffe og te er av beste kvalitet og baristaene vet hva de gjør. De serverer ikke mat eller brød her (har brioche ibland!) så det er ok å ta med en brødskive. Vi spiste medbrakt og drakk kaffe, skravlet og når jentene dro tilbake på jobb satt jeg kvar og leste blogger og annet i en time. Det var deilig.


Når klokken ringte og det var dags å hente bilen på betalparkeringen dro jeg videre til mitt atelie på Borgen. Der fant jeg frem div. sysaker som skal sendes til Fanny (9år). Hun syr masse og nå skal moster Agneta og mamman hennes sette sammen et syskrin. Jeg blir så glad og det varmer i hjertet!

I studioet fant jeg også frem noen barnebøker med fine illustrajsoner som jeg skal klippe ut. Dessuten perler, knapper, stoff, blonder og annet som jeg kan bruke.

Jeg må ta en dag i studio snart, skal selge bort en del møbler og flytte inn mitt atelie i det lille rommet for å så leie ut den større delen. Skal knipse bilder og legge ut annonse når dette er klart.


Dessverre var det fryktelig dyrt å sende pakken, dersom jeg skulle kjøpe emballasje og betale porto skulle den lille pakken koste 250 kr å sende til Kiruna. Det er skammelig!! Jeg må pakke den med egen emballage og prøve igjen. Jeg som så gjerne hadde velat sende den idag. Gjør ett nytt forsøk i helgen. PS Noen som vet om alternativ til Posten?


Jeg tok også en tur forbi apoteket for å kjøpe vanlig vaselin, det trenger jeg til å etterbehandle rammelimbilder. Nå har jeg alt jeg trenger og må bare få printet motivene slik at jeg kan sette igang.

Det er forresten offisiellt at jeg har sagt opp min tjeneste. Nå skal jeg begynne å søke nye jobber.

2 kommentarer:

Anette sa...

Vet du inte om att Fanny är 9år, hon fyller 10år i år. Haha!

;-) Anette

Agneta sa...

Iiiik! Sorry, ja, det vet jag ju. Har endret... hysch!