søndag 24. januar 2010

Kreativt alibi


Igår lagde jeg og Christin flere rammelimprosjekter. Disse ble ferdige idag. Jeg har laget overføringer med Knyttet fra Tove Jansons historier, samt Pellepennan och Suddagumman! Det er så mange barnprogram jeg har glemt som nå får liv igjen.Hva jeg skal bruke disse til vet jeg enda ikke. Men noe skal jeg vel finne på. Nå er det bare viktig å få jobbe med teknikken for å perfeksjonere sine ferdigheter. Perfekt og perfekt da... så nøye er det ikke, men jeg vil i alle fall få styr på hvor mye lim jeg skal bruke og hvor mye papir jeg skal stryke bort uten å skade motivet. Det begynner å bli riktigt bra.

Vi koset oss med litt Pineau Des Charentes mens vi kreerte, og etterpå diskede Kent opp middag. Det ble tom yam suppe og miam kahm. Deilig!! Jeg kan ikke få nok av miam kahm, det er noe av det godeste jeg vet.

Kvelden gikk over i natt samtidlig som vi fortsatte med musikkvideo, skravling og en av mine absoulte ølfavoritter for tilfeldet; Old Rasputin Imperial Stout, fra North Coast Brewery.

Idag har vi avsluttet prosjektene og Christin har akkuratt dratt hjem igjen. Veldig hyggelig å ha overnattingsbesøk og faktiskt ha selskap i det kreative kaoset. Nå skal jeg sette meg i lenestolen med ett varmt pledd over meg og se litt på TV. I morgen blir det trening igjen.

2 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Godt med litt inspirasjon...*smiler*...

Velkommen til min kreative verden sa...

Utrolig spennede å følge med deg. Du har så mange fine prosjekter: )