fredag 29. januar 2010

Skal det være en peis?


Det blir fort farlig å være på messe. Jeg har nå lært meg en del om peisene som Anna har agentur på. Feks. har jeg nå lyst på en selv. Og ettersom vi ikke har veggplass ser jeg på bord- og gulvmodeller. Som denne, Dippan. Koselig!

Editert hjemmefra: De brenner på bioetanol som ikke soter, denne, har en brinntid på ca 4-5 timer. Peisen er brannsertifisert. Dvs. den er ikke brannfarlig. Hvis du ikke putter noe opp i peisen så kan den ikke brenne ned noe. Hvor mye man enn står og blåser på peisen så kommer flammene aldrig utenfor "rammene". Dessuten kan alle peisene spesialbestilles. Prisene for det er ikke voldsomme. Jeg er feks. litt inne på at spesialbestille en til neste sesong.  Peisen her tror jeg ligger på ca. 3000.- ut til kunde. (jeg er ikke sikker). Peisene kan bygges inn i kjøkken, benker, henges på veggen osv. www.essin.se (norsk side kommer)

2 kommentarer:

Anonym sa...

ja dessa spisar är underbara vi skall köpa en till hösten, då har det gått ner i pris och det känns inte så onödigt att köpa nu när det är ljusare tider på gång de kostar ju ändå ca 4000 :-
Annica Lundgen

Agneta sa...

Ja, väggspisarna kostar nog 4000.- men det tycker jag är billigt. Såg att den jag har sneglat på kostar sirka 2500 i sverige.
http://www.skorstensfri.se/DIPPAN.htm

Fiiiiiin! Jag har lust å spesialdesiga en egen. Man kan det! Johoooo! Kanske kan jag designa en till nästa år....hmm, tänka!