fredag 15. januar 2010

Kurs i rammelim!


Jeg går kurs med Gitte Skjønneberg for å lære meg rammelim-teknikk. Fantastisk måte å føre over bilder på tekstiler. Mye mye billigere enn å bruke transferpapir, og mye mye finere.

Bildene viser dagens prosjekt. Der vi har laget en prøvelapp med bilder som er forberedt for oss i forkant. I lokalet ligger nå alle bilder jeg har laget ikveld og som skal ferdigstilles i morgen. Teknikken er veldig enkel når man har lært seg den, nå gjelder det bare å øve, teste og lage masse prosjekter for å finne ut hvordan forskjellige materialer fungerer. Det skal bli spennende å se om mine arbeider blir slik jeg har tenkt meg. Det finns uendelige måter å bruke teknikken på. Se bare på Gittes blogg som det er lenket til over.

I morgen tar jeg med meg symaskin og syr noe av de bildene jeg har laget idag. Og så har jeg masse bilder som jeg skal føre over på tekstil klare. Ettersom vi venter over natten fra vi legger bilde på tekstil til vi jobber med den videre så er det bare å lage bilder hver dag! Hehe! Gleder meg masse masse!

Åh du ljuva kreativitet! Välkommen tillbaka!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Annica här, din gamla faster....haha...
Nu är jag avundsjuk himmel vad kul det där såg ut,vill också. Är det samma teknik som heter Scrapbooking.??? Eller är det du håller på med nåt annat...