tirsdag 18. mai 2010

Hvor kjøper jeg tape??

Jeg har blitt hekta på hoops etter noen dager med øving. Nå skal jeg lage meg noen flere, det såg ikke så komplisert ut. Tipper jeg finner plastrør i rett dimensjoner i noen av byens byggvarehus.
Vanskeligere var det visst å finne tape. Noe så merkelig, eller så har jeg plutselig blitt veldig dårlig på å google.

Jeg trenger tape i metallic, plast, grip og prisme. Man kan sikkert være uten noen av dem men jo mer tape jo morsommere mønster kan jeg lage på min hoop. Griptape må jeg ha. Tapen bør ikke være mye bredere enn max 2 cm.



Jeg har funnet ut at Claes Olson har har helt vanlig plasttape og reflekstape dersom jeg trenger det.
Så har jeg funnet en butikk i Tønsberg som selger prismetape til drillstaver. Det må jo være mitt i blinken. Men jeg vill ha det idag…

Er det noen som vet hvor jeg kan få tak på dette? Alle tips mottages med stor takknemlighet og kudos!

2 kommentarer:

Anette Nilsson sa...

Ska du lära mig "rocka" när vi kommer? Fanny har köpt en rockring förra veckan och jag provade hemma. Det gick sådär. Jag var kanske inte så bra som jag trodde eller mindes. Men men övning ger färdighet som det sägs. På Fannys rockring känns det som om det är vätska i den. Lite konstigt, så minns jag inte att våra var.

Agneta sa...

Rockringen jag använder är tyngre och större än de som är till barn. Den skall gå til naveln eller midjan. Den jag har nu är till midjan, den går alltså i stora ringar, och ganska sakta. Ju mindre och lättare ring, desto fortare måste man röra sig. Jag skall göra två nya. En ganska liten som jag kan göra handtricks med, och en som är ungefär till midjan så den går fortare.