mandag 3. mai 2010

Porto Vecchio, Corsica dag 2. Wind Surf.

Sover som ett barn hele natten og våkner til ett soligt innløp til Corsica.

Frokosten på båten er kjempefin, masse fersk frukt, bær og sunne ting. I tillegg til sunne alternativ finns stekte pølser, bacon, potetkaker og bønner. Eggretter på menyen lages etter egne preferanser. Pannekaker, vaffler, yoghurt, cottage cheese osv. Helt tipp topp!

Etter frokost dro vi med gratisbussen fra båten til byen. Havnen vi er i nå er Porto Vecchio. Her vandret vi langs med gatene i solskinnet, sjekket ut butikker med lokalprodusert mat og fotograferte fine gater, hus, kirkegårder og annet.

Etterhvert tok jeg telefonen til Bernard, for å spørre hva jeg skal ha med meg fra Corsica. Rådet ble Coppa og Herbes de Marques. Sagt og gjort. Begge produktene er kjøpt inn. Man kunne også kjøpt det lokale ølet Pietra. Men det er vanskelig å få med seg drykk hjem. Har allerede tungt bagasje. Olivenolje er også bra på Corsica.

Vi dro til båten igjen, byttet om og tok oss en time (eller var det to?) ved poolen. Solen skiner og jeg har til tross for solkreme brent meg litt. Men du verden så mye heller jeg ser en rød Agneta i speilet enn den "melkehvite" varianten.

På båten kan vi kjøpe Internett access. Det er svindyrt 23 dollar for 30 minutter. Og veldig treigt. Så meste tiden gikk til å vente på å laste nettsider. Så vi løste dette med å ta shuttlebussen opp til byen igjen, gå på cafe og her er vi nå. Deilig.

Skippet seiler igjen rundt 5, og vi må være ombord kl. 16.30 så vi må være sikker på å komme oss tilbake.

Idag har jeg booket inn fransk manikyr i SPA avdelingen og PT sammen med Ann kl. 19.00. Fitnessavdelingen er oppgradert og utstyret vil ikke være på plass før i morgen, derfor får vi gratis PT som ordner en trening for oss. Ellers kommer vi å seile hele dagen i morgen. Det betyr at jeg trolig bare kommer å oppdatere bloggen med tekst da bilder tar for lang tid på min dyrbare oppkoppling. Dagen kommer å gå i trening, aktiviteter (Wii Challege feks) og avslapping.

Generellt, vår vert på båten heter Ram, han er fra Indonesia og fikser allt for oss. Skravler og er kjempehyggelig. Når vi kommer til suiten har vi ofte fått noe fra rederiet. Det kan være praliner eller som idag, en stoffveske i perfekt marin stil. Blå med skulderremmer av tvinnet rep. Nice!

2 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Åh..heldige deg....*smiler*...
(overlocken er nesten normal nå... :O)

Frk Niia sa...

Åh vad mysigt ni verkar ha det! Kram