onsdag 5. mai 2010

Sicilia


Idag fikk vi mulighet å dele en privat minibuss med våre nye bekjente fra new zeeland. Vi reiser rundt og skal se både små steder og vingårder. Fantastiskt!

EDIT: Sitter na pa ett Internett cafe i Taormina. Vi har vaert i Castelmola tidligere idag og skal snart tilbake til skipet. Vingarden far vente til en annen gang da vi ikke rakk a dra dit.

Ikveld er det skalldyrsmiddag pa dekk. Sist vi provde ble det for kaldt. Bedre vaer idag.

Til lunch ble det lokal vin og risotto med sopp. Perfekt.

Idag sto vi opp tidlig for en PT time med David. Ettersom vi begge er litt oedelagde i knene sa bad vi om mageovelser idag. Det fikk vi sa det rekker for ett ar. Phu. Sa frokost og biltur fra Messina og oppover. Det er sa utrolig vakkert her og vi storkoser oss. Ikveld seiler vi videre mot Itailenske fastlandet, i morgen blir det Sorrento. Besok pa sjokoladefabrikken Gay Odin sammen med Fran som holdt sjokoladeproving igar kveld.

BBy the way, vi gar ikke lenger under navnet The Swedish dreamteam. Na er det Aaaah. (Agneta and Ann, to A, Aaaaah.) Underholdningen ikveld er en performance av "The worlds worst magicians". Na ma jeg logge ut og dra til minibussen!

Ciao!

Ingen kommentarer: