torsdag 6. mai 2010

Onsdag og torsdag, Taormina og Sorrento

Igar kveld var det dags for var skalldyrsmiddag pa dekk. Det blaste veldig og vi var kanske ikke helt imponerte av maten, men vi fikk oppleve en fantastisk solnedgang og nar det ble morkt ute kunne vi se lavaen pa toppen av en vulkan som jeg selvsagt ikke husker navnet pa na. P noe tror jeg. Sa proevde vi pa casino og vant tilbake alle penger. Opp i opp. Det var magi show og vi drakk vin og drinker med Julius som er maskinsjef. Ikveld skal vi tre ha middag sammen. Det blir hyggelig.

Idag har jeg ikke tatt noen bilder da jeg glemte a legge i det nye batteriet i kameraet. Men Ann har fotografert masse sa jeg skal laste ned hennes bilder. (bildet jeg bruker her er fra nettet.) Sorrento er en koselig by, men idag har vi hatt otur med vaeret. Regn og overskyet. Men jeg har kjopt pastakjevler og olivenolje sa jeg er happy.

Jeg gruer meg litt for turen tilbake til skipet da vi ma dra med en liten reddningsbat for vi ligger for anker lenger ut fra marinaen. Det blaser litt sa det vill gynge en del... Gulp! (eller skvulp!)

Ingen kommentarer: