fredag 5. mars 2010

Prokrastinering!

Det ble ikke sying idag. Jeg ble ringt opp av en venn og drakk kaffe på cafe i steden. Torgerstuen Kafe ble destinasjon for vårt kaffeslaberas. Veldig hyggelig sted med vel gjennomført tema. Likte spesiellt godt den strikkede lampesjkjermen. Alle bordene var hjemmesnekret og hadde glassplater over slik at det kunne ligge broderier og hekla duker under. Passer på å gjøre reklame for Lysløypa igjen. Er man ute noen ganger på ett år sparer man in kostnaden på ett to besøk. Og får dessuten tips om mange mange koselige steder i Oslo.

Så var det dags for IKEA besøk for å kjøpe en brannslukker til leiligheten. Dro ut, bare for å finne at Furuset ikke har hele sortimentet. De hadde dessuten bare EN type dørmatter. Jeg må nok slutte besøke Furuset og heller velge Slependen. Merkelig ting å arme ut ett varehus sånn.

Nå har vi spist middag og dessert, sitter med hver vår kaffe og ser på Baskervilles Hound.

Flere bilder fra uken som gikk, tenkte litt på det May skrev om å se litt ekstra omkring seg. Legge merke til ting en passerer på sin vanlige vei. Bildene er stort sett tatt på Torhov opp mot Nordpolen. De store dørene er lokaler i samme bygg som jeg har ateje.

Ingen kommentarer: