onsdag 17. mars 2010

Flere kort ferdige til helgen!

[Klikk for å se større bilder.]

Idag har jeg vært på besøk hos Fredrikke igjen. Når jeg kom møttes jeg ikke bare av Fredrikke men duften av nybakte boller også! Deilig start på dagen. :)

Som vanlig ble det mye prat og kutting. Jeg blir så inspirert og vil ha masse utstyr hver gang jeg har vært sammen med Fredrikke. Men jeg prøver å være nøkter og holde meg til de nødvendigste puncherne. For meg er dette en hobby og skal jeg kjøpe mer utstyr må jeg selge godt på markeder.

Idag fikk jeg igjen hjelp med å skjære ut blomster (med maskinen jeg ikke husker navnet på). Jeg er så glad i den litt retro formen. Jeg vet det finns punchere i samme form og jeg må teste ut så jeg finner rett størrelse.

På veien hjem dro jeg innom Norway Design for å sjekke ut papir. Det endte opp med kort i kraftpapir, nye blad til skalpellene mine, noen sorte splittbinders og ett ark med mønsterpapir. Neste stop Panduro for å se om de hadde flere brads/splittbinders. Jeg hadde sånn lyst på sorte. De hadde dem så jeg kjøpte meg en pakke, pluss en hullstanser.

Så var det bare å sette igang med produksjonen. Bildene over viser de halvferdige resultatene. Nå skal det bare legges på tekster. Kortene i kraftpapir er ikke doble, dem pynter jeg, puncher hull i og fester to og to med en splittbinder.

Så var jeg jo bare nødt til å fotografere kaffekoppen min. Kjøpt på tidenes beste konsert ever. Pandemonium Tour/Pet Shop Boys. Saltemballasjen har fått bli gavebåndboks.

1 kommentar:

Kort og Søm sa...

Maskinen du ikke husket navnet på heter Cricut! :o)
Takk for en hyggelig dag, gleder meg til å bruke noteheftet...*smiler*..
Kortene blir bra!! :o)
Klem