lørdag 1. august 2009

Min lørdag

Mannen min er hjemme i Langesund i helgen så jeg har huset for meg selv. Idag har jeg møtt Anna og Hildegunn på smoothiedate nede på Aleksander Kiellandsplass. Der var det drama i store proposjoner. En gal rusmissbrukere løp rundt, truet mennesker, banket sitt eget hode i alt som var hardt, løp ut i trafikken og skremte vettet ur oss alle. Etterhvert skjønte vi at han ikke skulle forsvinne og fikk personalen på cafeene til å ringe politiet. De kom og hentet han med blålys og tok litt vitnemål. Skumle greier det der...

Nå skal jeg i vei på middag hos Roger og Pernille. Ettersom jeg drakk vin igår blir det inget idag. (Gråt og tandagnissel). Middagen kommer å bli helt fantastisk vurdert utifra tidligere erfaringer og jeg har blitt informert om at det blir både Chablis og Champis dersom jeg endrer meg. Sukk... hva gjør man ikke for å bli smal og vakker. :)

Ciao!

2 kommentarer:

Regor sa...

Jeg synes du er flink jeg. Det ble god mat, og en smake av gode viner samtidig med at du kunne reise hjem med god samvittighet! Det beste av alle verdener.

Agneta sa...

Takk! :) Jeg har prøvd å huske menyen, kan du ikke sjekke og skrive rettelser i kommentarfeltet?