onsdag 19. august 2009

Jeg måtte ta bussen idag!

Jeg gikk sent fra jobb pga yoga workshop og massage (yoga fantastiskt og massage vondt denne uka). Og ettersom jeg ikke har fått nøklekort så kom jeg meg ikke inn i bakgården for å hente syklen min! Gråt og tandagnissel, jeg fikk bite i det sure eplet og ta bussen. I morgen må jeg gå til jobbet og det betyr at jeg må spasere hjemmefra i 7 tiden. Gjesp...

Idag har jeg vært flink og ikke hatt TV på hele kvelden. Jeg har hjulpet Anna med å lage en hjemmeside for hennes selskap. Wordpress er noe begrenset men jeg er veldig nøyd med temaet vi fant til Diva. http://divainterior.wordpress.com/.

Og så liker jeg å dele med med og bytte konktakter; jeg kjenner flinke fotografer (flere stykker), en dyktig megler, super duper boligstylist (guess who?) og klesdesignere, billedkunstnærer, musikere og andre kreative. Bare spør dersom du trenger noe en gang. Jeg formiddler gjerne kontakter dersom jeg kan! Go networking!!

2 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Så dumt du ikke fikk sykklet hjem i dag!
Jeg skal ut og sykkle tidlig imorgen, håper jeg ikke pungterer, har pungtert tre ganger i sommer...jeg som ikke har pungtert på ti år...sukk..
Ha en fin
gåtur til jobben i morgen! Fredrikke :o)

cbording sa...

Jeg må bare tipse om publiseringsløsningen jeg har brukt til siden min, den er fantastisk og så enkelt at alle kan lage hjemmesider med den! www.squarespace.com. Det er lite begrensninger der, så om dere går lei av Wordpress kan det være et alternativ:)