fredag 15. april 2011

Salang village og Monkey Bay

Idag kjørte vi speedboat med Wasabi til Salang Village. Vi var der i 11 tiden og begynte med å ta oss en fruktjuice på første beste strandcafe. Deretter sjekket vi ut strandpromenaden som er ganske kort. Vannet utenfor Salang er skikkelig klart. Man kan se ned til bunn på flere metersdyp fra båten.

Vi spiste lunsj og leide oss så to solstoler med parasoll. NB, det fantes bare 3 på hele stranda så det er ikke snakk om noe Mallis her.  Litt snorkling, litt svømming og ellers bare døsing.

Før Wasabi hentet oss kl. 15 tok vi vår første ordentlige kaffe siden vi kom til Tioman. Det smakte også deretter. Om den i forhold til annen kaffe var bra vil jeg ikke spekulere i men idag var den helt topp!

Neste stop var korallrevene utenfor Monkey Bay. Ufattelig bra snorkling. 5-7 meter dypt og masse masse tropisk fisk. Jeg har blitt skikkelig glad i å snorkle nå! Etter ca 1 time senere dro vi litt lenger bort i samme område for å se på litt større korallrev. Det er virkelig vakkert.

På vei hjem stoppet vi ved Tioman Marine Center og matet fiskene utenfor. Masse store fisk og en del mindre pluss noen raringer som Wasabi kallet for banana fish.

Nå har vi nettopp kommet hjem fra middag og sitter på verandaen og ser ut over havet. Dette bølgeskvulp er skikkelig deilig å høre på.

Vår hytte for natten har ikke AC men en vanlig vifte, får se hvordan det fungerer å sove med...

Siden sist kan jeg opplyse om at vi har nå sett aper på veien bortenfor hotellet (ikke jeg, men Kent), fine ekorn og hundrevis av kjempestore flaggermus. Sk Megabats. Se mer her: http://en.wikipedia.org/wiki/Megabat

Ingen kommentarer: