fredag 15. april 2011

Planlegger reisen videre...

Igår var en skikkelig slapp dag for min del, mye skygge pga brente skuldre og rygg. Litt musikk, en bok og bare avslappa. Jeg guglet også en del informasjon da vi skal videre på fredag. Kent booket fly fra Tioman til KL Det ble litt dyrere å gjøre det på plass enn å bestille på nett. Ca 100 RM +. Så må vi betale 15 RM per kilo over 10 kg. Det kan nog bli noen. Ellers har vi fått levert 3 kilo vask til den nette sum av 27 RM.

Middag på den kinesiske (forrett, solnedgang og TsingTao). Så videre for varmrettene på sjømatrestaurangen litt lenger ned i gata. Jeg valgte Tiger prawns med black pepper saus, en kålsalat, wokade grønsaker og en watermelon drink. Kent gikk for grouper med 3 rasa krydning. Det betyder 3 smaker, men eksakt hva den inneholder har jeg ikke funnet ut. Det er i hvert fall chili. And lots of it! EDIT; http://en.petitchef.com/recipes/fish-for-dish-fid-614092 Her forklares det bedre. Og med oppskrift. Kent fikk mye chili fordi han bad om det :)

Vi møtte ett australskt ektepar som satt ved bordet ved siden. De noterte at vi hadde med oss en flaske austraksk vin og så var samtalen igang. De har reist en del i Malaysia og tipset oss om å dra til Cameron Highlands for å s se teplantasjene. Vi vurderere det.  I så fall blir det KL - Ipoh - Cameron Highlands - Georgetown - KL og så hjem etterpå. Spennende!!! En typisk busstur koster mellom 15 - 40 RM. Og det er INGENTING!

Vi fikk også tips om at trekking over Tioman gjennom djungels var enkel. Mye svetting men ikke noe klatring eller vanskelige passasjer. Det tenker vi prøve. Ta 4WD over til Juara, trekke hjem etter en formiddag der.

Etter middag og planlegging tok vi en pledd og la oss på stranden, nesten fullmåne, bølgeskvulp og bare lave skuldre. Jeg sovnet og Kent hørte på musikk.

Og sånn feiret vi vårt 13 års jubileum. :)

1 kommentar:

::bor:: sa...

Takk for flott reiseskildring, Agneta, så mye spennende dere har opplevd allerede!

Gratulerer med 13-årsdagen! Dere holder dere godt, hilse Kentemann så mye og kos dere videre i det tropiske paradis.

PS. Kjempeflotte bilder!

PPS. Her regner det :-(