lørdag 17. juli 2010

Solkysten!

Kent og jeg storkoser oss i helgen her i Langesund. Først konserten med Lars Winnerbäck som igjen var bedre enn noensinne. Superkos med alle venner og perfekt plass for å se scenen og deilig med tak da regnskurene kom.

Igår var vi på besøk hos Mads og Camilla og spiste reker. Vi satt først ute men regnet kom etterhvert og vi fikk forte oss inn i det regn og vind tok parasoller og løse gjenstander. Alltid er det noe. Takk og lov at man er mange, det gikk raskt å komme seg inn. . Inne fortsatte vi middagen med kaffe og sjokolade, portvin og champagne, drinker og øl. Guttene tok en omgang badminton senere når regnet hadde gitt seg, og passet på å da ett bad da vanntemperaturen er oppe i 23 grader.Vi passer på å si MERCI til vertparet!

Idag begynte vi dagen med bad på Hydrostranda. Kent og Rene badet men jeg såg bare på. Jeg liker ikke å gå i vannet der jeg ikke kan vasse ut litt sånn sakte men sikkert. Pyse ja.. Men jeg koste meg med å fotografere vakre stener og annet spennende.


Så var det dags for å besøke Bacalaofestivalen i Brevik. Her var det liv og røre. Fantastiskt vær garanterte for godt oppmøte fra publikum vil jeg tro. Vi ruslet rundt og sjekket ut markedsutbudet og endte opp med både bøker og vinylplater. Sist kjøpte vi en liter bacalao og satte oss ned ved vannet og spiste. Maten smakte fortreffelig og så har vi lunch i morgen. På veien tilbake dro vi for å handle mat. Og da velger vi butikken nede i Langesund sentrum. Den har flott utbud og inspirerende færske råvarer. Vi prøvde ICA på Brotorvet men det såg så utplukket ut at vi vendte.

Nå skal vi snart grille og lage oss en koselig middag, bare jeg og Kent. Foreldrene er på besøk i Fredrikstad og broren til Kent har åkt hjem igjen. Stille aften og i morgen båttur i skjærgården. Hjem søndag kveld eller mandag morgen.

2 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Høres deilig ut! :O)

Agneta sa...

Har hatt det fantastiskt.

Her er forresten hele listen på musikk dersom noen er interessert.

http://mesterkentblogg.org/blogg/?p=263