torsdag 22. juli 2010

Første dagen i Newcastle

Rygge var en fin og oversiktlig flyplass. Vi startet turen med å drikke litt Ringnes og Carlsberg slik at gleden over en real ale senere på kvelden skulle bli enda større.

Ryan Air var 40 minutter før skjema og veskene var allerede på båndet når vi kom i ankomsthallen. 5 minutter senere kjøpte vi billetter til Metroen som tar oss hele veien inn til byen for 2.90 pund. Vi skulle dog av tildigere, i Jesmond South. Der ventet Erling på oss og eskorterte oss til huset der vi skal bo.

Vi fikk ett flott rom, med garderobe, bad og soverom. TV, te-vogn og internettoppkoppling. I samme bygning som Erlend og kona bor. Etter en kjapp sortering av nødvendigheter var vi på spasertur mot en koselig pub der kveldens måltid skulle intas. På bildene ser dere stedet, menyen og de ulike ales, cider og stout som vi prøvde. Meget hyggelig. Erling hadde også masse lokalhistoria og fortelle i tillegg til nåtidens intressante fakta.

Klikk på bilder for større versjon.

Dette er ett litt snobbete område, når vi gikk forbi utestedene igår kveld såg alle ut som Beckham og Posh allesammen. Bilene er i miljonklasse og husene i 10-20 millesklassen. Skikkelig fint.

Nå skal vi ut på frokost på ett flott hotell i nærheten. De har mange prisvinnende kokker hos seg og jeg ser frem til en skikkelig god frokost.


http://www.jesmonddenehouse.co.uk/

1 kommentar:

Kort og Søm sa...

Bare en ting å si..kos deg masse! :O)