mandag 26. juli 2010

Real Ale Roadtrip!

Nå skal jeg begynne med å si at vi har hatt den beste turguiden og verten ever på en ferie. Erling som er en barndomsvenn til Kent bor  i Newcastle og har gitt oss boende, uverderlige tips, tatt oss med på eventyr og nå, på lørdagen tatt oss med på road trip rundt Newcastle. Hvis vi skulle se alle disse stedene på egen hånd ville vi brukt flere dager på tåg og busser og annet.

Vi begynte med å hente opp John (som vi hadde møtt på torsdagen også.) og kjørte ut til Sunderland Air Show. Her skulle det være to dager med flyoppvisninger, fallskjermhopping, og annet som har med luft og flyving å gjøre. I løpet av to dager estimerer man at ca 500 000 mennesker er innom området. Vi ruslet rundt og såg på helikoptere og annet før vi dro videre til første pub og bryggeri.  


 [Klikk på kollasjet for større bilde]
  1. The Clarendon, bryggeriet i kjelleren heter Bull Lane Brewery
  2. The Kings Arms
  3. Robin Hood, bryggeriet; Jarrods Brewery.
  4. Angel of The North.
  5. The Keelman, Bryggeriet; Big Lamp Brewery.
  6. The Boathouse. (CAMRA pub of the year)
  7. The Cumberland Arms, som dagen til ære hadde en ølfestival med masse masse øl og cider vi kunne prøve (om vi hadde orket mer...)

 [Klikk på kollasjet for større bilde]
Mine favoritter i løpet av dagen var:
Ellers var opplevde vi også å få kjøpt fisk og skalldyrsprodukter fra den lokale fiskehandleren. Dette var på Robin Hood.

  [Klikk på kollasjet for større bilde]

Ingen kommentarer: