søndag 4. juli 2010

Bursdagsfeiring i bakgården hos C&B


Christer og Bernard har en flott bakgård med stort terassedekk med griller og spiseplasser. Hildegunn har bursdag og vi feirer henne med grilling og fest. Naboen hjalp oss å få fyr i grillen som var litt vanskelig å få orden på. Risten i bunn savnedes så det bare røyk og røyk. 
 
HildeGunn blir matet med bursdagskake av Kent. Det som skjer før dette bildet blir tatt er at Kent prøver å være supersexy og snakke med dyp og forførisk stemme. (How did that work?) Hehehe! Mari hadde med seg en sjokoladekake ettersom hun også hadde feiret bursdagen sin tidligere på dagen på jobben. Det blå trekket over vinflasken er en type kjøleskap. Veldig praktisk og veldig kul gave som HG fikk av Mari.Kent hadde forberedt middag, det ble hjemmerøkt andebryst, helgrillet entrecoté, kongekrabbe, pepperburgere (de flate tingene på mitten der hører til naboen. Noe sånt skulle vi ikke finne på å legge på grillen...) vi hadde også poteter i rosmarinsmør, balsamicomarinert rødløk, hjemmelaget burgerdressing og en fantastisk bearnaisesmør. Samt bidrag fra de andre gjestene. Tine hade med seg osteterte og salat, Bernie hade laget gresk salat og poteter. Therese kom med brød fra United Bakeries.

 

Christer kastet ut kjøttermometer fra takterassen som av en hendelse landet på taktet til en av naboene. Espen kom til unnsettning og klaret opp og hentet den. 

Vi hadde som vanlig med oss platespillere og en del vinylsingler. Bernard hentet sin samling også og vi spillet og danset. Naboen fra Portugal valgte denne med Cliff Richard. Til historien hører att Cliff bor nabo med familien i Portugal. Der han driver en vingård veldig hands on. Han kjører traktor i gummistøvler og alle turister som kommer for å se honom går rett forbi uten å kjenne igjen han. Tydeligvis en veldig trivelig eldre herreman. Moro!

 
Etterhvert ble det mørkt og det var dags for å tenne lysene. Utrolig koselig. Lyslenken over oss fungerte ikke men vi fikk hjelp av hendige naboer som fikset det etter litt triksing. Vi ble glade og bad dem forsynes seg med maten som var igjen. Det ble oppskattet. Allt i allt en veldig hyggelig kveld!

Ingen kommentarer: