søndag 13. mai 2012

Siste dagene i København.Fra Copenhagen Beer Celebration på fredagen (Se også førrige bloggpost). Dette var ute på Sparta Hallen på Østerbro. Vi kom relativt sent da vi ikke orket tanken på å drikke øl hele dagen. Så vi møtte opp i 19 tiden, prøvde ca 10 øl i våre fine små glass. Spiste middagen som var veldig bra og skravlet med masse mennesker som vi kjente godt, og folk vi hadde møtt dagen før på Sour & Bitter. Alt i alt en god kveld. Etterpå dro Kent for å møte gamle kjente fra byen og jeg valgte å feige ut og ta en kveld på hotellrommet med TV og chips. Jeg kjøpte et otrolig kult plakat fra Mikkeller.

En tidlig lunsj på nabokafeen Falernum i Værnedamsvej. Fantastisk god tomatsuppe bare så det er sagt!
Den fantastiske interiørbutikken Dora i Værnedamsvej. Her fantes alt fra gamle tregarderober fra Tivoli til designklassikere fra Alessi. Meget inspirererende butikk.


Fine ting på butikken Wiingaard Boheme Interieur. Her kjøpte jeg med meg en fransk eplekurv. Men jeg hadde mest lyst på en ekstremt stor A fra en gammel neonskilt.
Vi var rimelig slitne etter en langweekend i København, og med tanke på att det var hjemreise på en lørdag valgte vi å ikke mingle med alle fulle mennesker på båten. Vi droppet derfor tanken på middag i en av restaurantene og brukte mye av dagen på å kjøpe en haug med gode delikatesser og matretter til vår egen buffet. Det ble hommous, aioli, brød, mozarella, chevre, skinke, soltørkede tomater, chorizo, edamamebønner, og wakame salat, artichoker, honning, hakkebøffer og pastasalat. Og en sykt god eplemust fra Les Landes i Frankrike. Etterpå jobbet vi litt ifra lobbyen der det er nettverk, og så leste vi bøker og sov.

Ingen kommentarer: