tirsdag 29. desember 2009

Smakeprov på middag...

Nyttårsmeny 2005
Lofotgata Gods
~~~~
Aperitif
Laurent-Perrier Champagne Brut Millésimé 1996 (Frankrike)
~~~~
Forrett: Ustabil Suppe
Mild suppe av norsk hummer flambert med Cognac og toppet med buljongskum servert i ustabile glass

Laurent-Perrier Champagne Brut Millésimé 1996 (Frankrike)

~~~~
Forrett: Fish'n Chips
Friterte jordskokksiver og pasternakkflak med pakora av kveite og laks. Serveres med myntedip, tamarinddip og plommedip.

Domaine Christian Moreau, Chablis 1er Cru Vaillon 2003 (Frankrike)

~~~~
Hvilerett: Saftis
Mojito-granité “la Bodegurita”

~~~~
Mellomrett: Skjell
Grillede, sitron og moscavadomarinerte kamskjell med syltede rødbeter og blandet salat.

Weingut Stadt Krems – Lössterassen Grüner Veltliner 2004

~~~~
Hovedrett: Fugl
Grillede, glaserte andebryst med mangosaus på salat av vårløk og mango.

Masi Tupungato Paso Doble 2004 (Argentina)

~~~~
Hvilerett: Sorbet
Sorbet av friskpressede pasjonsfrukt og campari

~~~~
Hovedrett: Surf n'Turf
Marinert indrefilet med bakt sjalottløk og tunfisksashimi med soyamajones.

Cadis Amarone della Valpolicella 2002 (Italia)

~~~~
Hvilerett: Ost og vin
Iskald Epleeiswein gjort på svenske Åkerøepler med et lite stykke Comte-ost.

~~~~
Dessert: Fruktcoctail
Mini-ananas bakt med vanilje og chilli servert med physalis- og mangosorbet.

Lenz Moser Prestige Trockenbeerenauslese 2002

~~~~
Dessert: Sorbet
Jordbærsorbet av friske jordbær og musserende eplesider fra sydsverige, serveres i glass med Saracco Moscado d'Asti (Italia)

~~~~
Kaffe & Avec
Nymalt, nytrukket kaffe serveres med husets Avec.

2 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Wow..det får en si!! :o)

Anonym sa...

Åh herregud hur orkar ni...hahahah själv ligger vi hela gänget och är döförkylda så ingen har lust att engagera sig....tack och lov. Vi har grill party till sommaren istället varmare coh skönare att vara ute och ställa till storkalas...kram och ha det...från 8 stycken döingar här i södertälje..Annica med familj och gäster