torsdag 15. oktober 2009

Tilbake til verkligheten

Jeg har bestemt meg for å gå på jobb i morgen. Så nå lader jeg opp mentalt for å ta tak i det som er blitt liggendes i en uke. 

Nå har jeg brukt litt tid igjen på å planlegge turen til London. Jeg er så barnslig, jeg har tenkt ut hva klær jeg skal ha med meg, hva jeg skal ha på meg de ulike dagene, hva jeg kan shoppe osv.Prøver å lage en plan for hva vi skal gjøre og hvordan jeg kan holde meg unna godterier som ale og pubmat.

Vi kommer på onsdag ettermiddag. Vi er; Kent, Tor, Bernt og meg. Og da blir det middag ett sted i nærheten av hotellet tipper jeg.

På Torsdag skal vi på besøk i ett bryggeri. Kvelden tilbringer vi trolig på White Horse.

Fredag morgen skal jeg på frokostmøte med en venninne. Cafeen vi skal på ligger 30 minutters spasertur fra hotellet og heter Ginger & White. Det ser veldig hyggelig ut. Se bare på bilden her!På fredag ettermiddag skal vi på Howard Jones konsert. Vi drar dit med båt fra Millennium Wheel og spiser middag ute på arenan. Før og etter konserten har vi VIP tilgang til loungene der vi kan møte artisten og bandet. Vi skal drikke champangne og føle oss som stjerner! ;-)

På lørdag må vi nok ta det litt rolig og så møter vi venner på kvelden. Hurra hurra så glad jeg er!

Søndag kveld drar vi hjem.

1 kommentar:

Kort og Søm sa...

Planlegging er jo halve morroa... :o)
Ha en fin søndag!!