torsdag 2. juni 2011

Vietnamesisk lunsj på Lille Saigon 1

Forretten tok vi på deling, rå vårruller med biffkjøtt. Helt fantastiskt og noe vi kommer å gjøre hjemme til middag en gang. Vi har gjort det før, men nå har vi lært oss nye ingredienser og hvor lett det faktiskt er å lage dette ved middagsbordet.
Her har vi bløtlagt rispapiret i en bolle med hett vann, lagt på litt nudler, noe salat, en dolme laget på biffkjøtt rullet i noe blader, så agurk, mynte, bønnespirer og og to helt nye blader som dere ser på neste bilde. Så rulles dette HARDT sammen. Jeg fikk berøm for mine, hehe! "Se på kona di!"

Varmretten var gigantisk. Vi tok faktiskt med halvparten hjem i take away boks. Jeg valgte å ta retten med kylling (nr 16) og Kent valgte den samme med svinekjøtt (nr 19). Det er laget på risnudler, isbergsalat, agurk, bønnespirer, vårløk, gulerot, mynte og sikkert noe annet også. Kjøttet var grillet og krydret med sesamfrø. Til retten får man en bolle med saus laget på eddik, sukker, gulerot og chili.

Disse to var nye for oss og vi har nå kjøpt med oss disse hjem. Vi vet dessverre ikke hva de heter.

Vår dressing til varmretten. Med litt ekstra chili fordi vi bad om det. Ellers krydres vietnamesisk mat ved å velge av de forskjellige sausene som står på bordet. Chili i olje, eddik, fiskesaus, hoisin- og chilisaus.

2 kommentarer:

Villblomsten sa...

Nam , det så godt ut :-)

Villblomsten sa...

Hei igjen :-)
Bare ett lite tips :

Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
Ny sjangse - Hver måned
ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
eller på Facebook

Vil du være med ?
de har litt klær til dame også :-)