tirsdag 10. mars 2009

Min lille ferie til England

Jeg og Kent åkte på fredag kveld, flyet gikk 21.40 fra Torp og vi ble hentet 22.40 i Liverpool. James og hans bror Richard kjørte oss de 1,5 timene det tok fra Liverpool til hotellet. Vi la oss direkte og morgenen etter møttes vi til frokost i hotellets restaurant. Jeg, Kent, Johanna, James, mamma och pappa bodde på hotellet som ligger 5-6 minutters spassertur från James foreldre Silvia og Charles.

Vi møtte foreldrene og Julia og Richard som bodde hos dem denne helgen. For å så kjøre videre til Shrewsbury for en dag blandt puber, charity shops og små søte gater og torg.

Tilbake på hotellet gjorde vi oss klare for kvelden, mye pynting og bytting av klær alltså. Frem og tilbake, blir dette bra? Det her da? Mas og tjas! Men til slutt ble vi ferdige og satte oss i bilene for å samles hos Silvia og Charles. Der kom taxiene og hentet oss samlet for turen ned til Brewood og puben The Swan. Her hadde Silvia og Charles booket skittlesbanen for oss. Det er en type bowling. Veldig moro! Som puber flest i england stengte også denne 23 og vi dro tilbake til hotellet.

Dagen etter var vi lys våkne kl 730 og bestemte oss for å ta en tur inn til Wolverhampton. Der ble det litt shopping, en ale og litt sightseeing. Mor og far var med og Johanna og co møtte opp litt senere.

Vi fikk noen timers ettermiddagssøvn før vi åkte ned til James farmor og farfar som vi hadde møtt tidligere i år på bryllupet. Der så vi en dvd når de sammen med 50 andre kanalbåtentusiaster kjørte den siste turen på elven Mersey før den ble stengt for kanalbåttrafikk i 2007.

Så videre til Charles og Silvia for tradisjonell engelsk søndagsmiddag. Nam nam! Vi åt og drakk og pratade til klokken ble sent og vi var nødt til å dra tilbake til hotellet. Mor og far, Joa og James skulle med fly kl 0600 från Liverpool og fikk reise kl 0230 med taxi.... zzzzzzzzzzzzzzz

Jeg og Kent dro til Liverpool siste dagen og ruslet rundt der i noen timer før vi dro hjem. Her kommer noen bilder!


Skitkallt og stormvinder ved Albert Dock i Liverpool. Vann er skummelt!!!


Skittlesbanen med 9 kjegler. Under benken på venstre side går en bane der klotene ruller etter man har spillet klart. Allt er såklart manuellt og meget meget morsomt.


Fine gatene i Shrewsbury!


Kanalen i hagen til Silvia og Charles. Er ikke dette fantastisk så vet ikke jeg. Her går kanalbåtene forbi på varme dager og svaner svømmer rolig frem.

Ingen kommentarer: