lørdag 14. februar 2009

Sosialpornografi til jeg spyr!

Idag er jeg hjemme for jeg har vært dårlig i magen. Ikke lurt å væer på jobb da. Anna og Mette tar hånd om Sømmelig for meg.

Jeg sitter stille i sofaen og ser på tv. Nå zappet jeg innom et program som er oversatt til "Feststemte mammaer". Originaltitel er Party Mama$. Det er et ekkelt program om mennesker med for mye penger. De er kun opptatt av at de kan få hva de vil fordi de har PENGER.

Idag ser jeg på en kvinne og en mann som skal ha en fest for ungene sine, og må ha BEDRE og MER juledekorasjoner i hagen enn alle naboerne! De trakasserer personalen i butikkene der de skal handle inn og bestille tjenester. Det er flaut!! Jeg håper for allt i verden at jeg ikke blir slik dersom jeg plutselig blir rik.

Hva er det med disse uintelligente og uvitende menneskene, skammer de seg ikke over hvor mye de sløser både på sine egne penger og naturens resurser? Så har de fortsatt mage å stå og skrike over at det ikke fungerer når de sprenger alle propper og strømmen går. Piiiiiinlig! De har alltså brukt 25.000$ på lys og dekorasjoner til hagen! De stakkers menneskene som skal levere mat og underholdning blir trakkasert av den der ekle ektemannen i huset. Oh my. Dags å skifte kanal før jeg besvimmer av sinne!

Ingen kommentarer: