tirsdag 30. september 2008

Veie maten del II

Igår var det dags for å levere inn papirene med matintak på 4 dager. Det er spennende å se på. En stor del av min oppgave i denne studien er faktiskt å IKKE endre på matvaner. Det er fristende å bli flink når man trener. Men det får jeg alltså ikke før studien er klar. Men da! Da blir det endring. Jeg er skikkelig motivert. En snabb sjekk i matdagboken gav følgende konklusjon:
  • Drikker alltfor lite vatten
  • Drikker mye kaffe
  • Spiser lite frukt
  • Er glad i parmaskinke
  • Spiser mye brødmat
Idag har jeg vært på TV2. De filmet her igår og idag viset de inslaget på TV. Jeg klarte ikke å være glad for det på mange timer. Jeg følte meg bare deppa. Jeg er såååå motivert til å gå ned i vekt nå. Ser at jeg trenger en hårklipp og må kjøpe ny makeup. Jeg har jo intalt meg selv at det er fint med langt hår. Og at billig makeup er like bra som dyr. Men jeg er ikke så sikker. Jeg lengter tilbake til "min" frisør Anne Britt på Spaghetti og ville gjort omtrent hva som helst for en halv dag hos fantastiske Line på Bislett hudpleie. Der hadde jeg også gått løs på Glo Minerals makeupen som fungerer som bare den på meg. (Blir skitsnygg!) haha...

Men, så begynte det å komme meldinger på mail, sms, kunder som kom in fordi de hadde sett oss på tv. Så nå er jeg glad igjen!!

Ingen kommentarer: