lørdag 20. september 2008

Jeg vil bli en cowgirl!!


Jeg har snødd inn på serien McLeods Daughters som går på Hallmark. Jeg får mer og mer lyst å blir en ekte cowgirl, eller i hvert fall dra på en ranchferie! Jeg har jo ridd hele livet, jeg har jobbet på gård. Jeg har jobbet med varemerket ARIAT som er størst på cowboy boots i USA. Masse fint der.

Og nå som jeg ser serien vil jeg bare bli litt tynnere, kjøpe meg noen kule jeans, ett par (eller 10) kule boots! Så skall jeg ride i en kul sal, ha en vakker hest og drive store saueflokker på de australske viddene! Søkte litt på Farmstay Australia og fant masse sider slik som denne her: http://www.myella.com/

3 kommentarer:

Maria sa...

Jag var faktiskt på Myella Farmstay över nyåret 2008. Heelt underbart! Jag har sett måånga svanitt av Mcleods döttrar, och när jag kom till farmen, så jag vad kan jag säga. Allt var över mina förväntningar - och jag hade höga. Helt underbart va det. Matade kängurusar med nappflaska, red ute i outbacken, såg äckligt stora spindlar, fantastiska solnedgångar, åkte motorcykel på de röda vägarna. Första morgonen var det till och med vilda kängurusar i trädgården!

Hoppas att du också kommer iväg och får uppleva det :)

Maria sa...

www.maariaaa.devote.se
:)

Agneta sa...

Wow, ja, det är en dröm som jag gärna skulle vilja uppfylla. Får väl börja slänga ner några kronor i spargrisen nu!