onsdag 15. september 2010

God gammeldags husmanskost.

Fleskepannekake. 
(Enkleste i verden)

3 dl mel. (bland i vei slik du ønsker. Jeg brukte vetemel og rugmel idag)
6 dl melk.
3 st egg.
1/2 tsk salt.
Sideflesk eller baconterninger (rimmet eller røkt)

Terne flesket og legg det i en langpanne, sett inn i ovnen og stek der på 225 grader.

Bland mel, salt og halvparten av melken, ta så i resterende mel og eggene. Når flesket er stekt og fint, heller du røren i pannen, rett opp på flesket. Stek i ovnen i ca 20 minutter. Tiden er avhengig av hvor stor panne du har. Er den stor så går det raskere for røren å stekes. Er den mindre langsommere. Dere skjønner?

Jeg liker å servere med tyttebærsylt og salt smør. Smaklig måltid!

1 kommentar:

Annica sa...

Hej på dig !!!
Du har fått en blogg Award av mig.
http://pinkladyw595.blogspot.com