fredag 23. januar 2009

Lite jobb och mycket kul

Idag hämtade Anna mig vid 10 tiden. Elita var lite krasslig så vi hoppade över mässan och soptippen och stack iväg till Strømmen istället. Där var vi i en butik som heter Bikuben. Herre min je! Två våningar med stämplar, glitter, papper och allt annat man behöver när man håller på med scrapbooking, embossing, gör kort och annat.

Jag blev helt snurrig. Gick fram och tillbaka, lyfte, kollade, vände och vred på allt. Och det slutade med att jag inte köpte nåt. Anna fick det hon skulle.

Sen gick vi ned på köpcentret och tog en lunch. Det är ett ställe som heter Lille Persille. (lilla persilja) Sallader, sandwicher, pizzor och sånt. Men med en sund tvist. Maten såg fin ut men personalen verkade som de hade vaknat på fel sida. Snälla och gulliga men ingen ordning... Elita hällde ut lite vatten och jag kastade ut kaffelatte över alla. Det hände när Anna frågade om jag bara skulle ha ett örhänge!!! Hjälp, jag hoppade till och olyckan var skedd. Jag hade på mig örhängen som Anette hade gjort och blev jätteledsen när det ena var borta. Jag hade en stor sjal så jag har säkert petat ut den när jag snurrade sjalen.

Så åkte vi ned på Sømmelig för att jobba. Jag blev less ganska fort och frågade Elita om hon ville att jag skulle sy en väska till henne. Jag hade lite nya tyger som hon kunde välja på och så satte vi igång. Perfekt val, kolla vad söt hon blev med lilla väskan.

Nu skal jag mysa i soffan, i morgon blir det mässa!!


1 kommentar:

Anette sa...

Vilken sötnos! Hon ser lika stolt ut över sin väska som jag är stolt över min. Väldigt fin.

Stackars örhänge! Kanske jag har reservdelar? :-)