søndag 31. mars 2013

Göteborg genom 50mm

Vi kjørte til Gøteborg i syvtiden på morgenen, og var på plass kl. 10. Vi gjorde unna ølhandeln først, og tok så turen ut i ett kaldt og ukjent Gøteborg. Igen av oss husket noe av byen da det er lenge lenge siden vi har vært her.

Vi gikk mot Haga og fant ett nytt cafe på veien. Her har man kombinert bokhandel og kaffe. En match made in heaven. Bøkene var av bilderboktype. Kunstbøker, musikkbøker, fotobøker og faktabøker. Jeg falt for denne om fanzines. Noe som begynner å bli populært igjen.

På Myrorna fant jeg disse koppene. De er så stygge att de ble kule. Jeg kjøpte dem ikke.

Haga skulle være den gamle bydelen i Göteborg, koselig og kanske litt turistifisert, men vi tok sjansen. Det var fint, men ikke så som jeg forventet meg. Fant ut att mange butikker var påskestengte så jeg gir det en ny sjanse senere. Jeg lette etter second hand- og antikkbutikkene jeg har lest om men mange var som sagt stengt. Kanelbollene var store som middagstallerkener på noen av cafeene!

Fant en åpen antikhandel. Litt for mye folk inne så jeg fant ikke noe. Søkte etter fiskekniver.

Artwork utenfor en butikk i Andra Långgatan.

Avslappet forhold til produktene sine. Kjapt oversatt. Verksted å dingser.

Need I say more? På cafeen/platebutkken Dirty Records traff jeg min kusin Micke. Vi hadde ikke avtalt noe, han visste ikke jeg kom en gang. Han var bare der i jobb og fikk syn på meg. Dagens høydepunkt.
Street fashion om man er 8-10 år gammel. Tenkte på Karine Haaland sine tengninger av ungdom når jeg så disse jentene.

Ingen kommentarer: