torsdag 16. desember 2010

Uke 50 i bilder.

I mandags møtte jeg HildeGunn og Anne Kirsten for årets julekonsert i Uranienborg kirke. Hvert år de siste 3 årene har jeg møtt vennegjengen for å høre på kammerkoret Via Cantus. Min gode venn Christer synger i koret og jeg har sett dem ved flere anledninger, både i kirker og på andre konsertsteder. I år kjøpte jeg også korets jule-CD "Helg i sky".


I tirsdags var jeg og Kent på ølproving og middag på Restaurant Akersberget. Ølkurset var i regi av Ølakademiet. Jeg vant ett gavekort hos dem i begynnelsen av året. Nå la vi til en liten sum for å få middag etter juleølsmakingen. Kurset kan anbefales dersom du har lyst å lære mer om øl. Flinke og vittige kursledere. Forrett var ansjosostekake med sikrogn. Varmretten var reinsdyrfilet med pastinakkpure og pastinakkchips. Gudomelig godt! Desserten var en multeanretning. Bildet viser ikke forreten... det var bare så vakkert å legge korn i bunn av brødkurven. Den ideen har jeg nå adoptert.

I mandags fikk jeg adressen til en deltakere i Operasjon Julegave på Origo. Jeg hadde tre dager på meg å finne ut hvem denne personen er, hva som kunne passe som gave. Internettstalking på høy nivå. Jeg bestemte meg for å lage en gave med trykkramme, rammelim og sølvfolie. Jeg ryddet på kjøkkenet og lagde studio der. Trykkdyna er egentligen fra en av spisesstolene. Og ettersom de er trukket med voksduk var det veldig brukbart. Gaven skal være anonym og etter jul skal man begynne å forske for å finne ut hvem man har fått gaven av. Så her er en hint. Noen vel valgte ord i google-søkefeltet kan lede gavemottakeren hit. Det er så gøy å gi bort gaver og jeg hååååper det faller i smak. 

Nå har jeg vondt i hoftene og sitter strandet i sofaen (det eneste som er levelig når det blir sånn). Men med TV, katter og laptop så går timene raskt.

Ingen kommentarer: