torsdag 11. august 2011

Hjemmelagede poser og forpakninger

En bølgepapp-dings, dobbeltsidig tape, papirsaks og sig-sag saks.

Her har jeg laget en liten "boks" av en side i en gammel bok. Hvis noen kommer på hva en sånn trekant-boks kalles så gi lyd! Den er brettet, tapet og så er kantene kjørt i bølgepapp-manikken. Den andre er laget av scrappepapir. Da er det flott på innsiden også. Disse har jeg lukket før jeg har fyllt dem med noe. Her tenker jeg man kan lage nøtter til jul, eller fest... Eller legge karameller opp i? Eller små gaver? Disse er små, ca 5-6 cm.
Her er alle jeg laget idag. Den flate er av bakepapir og perfekt når innehold skal synes. Her kan man tenke seg tørkede urter, kaker, nøtter og egentlig hva som helst... Den andre store "boksen" vet jeg ikke hekt hva jeg ville brukt til. Den er ganske stor og gjør seg nok bedre i ett finere material. Det rød/hvit/blå papiret var på salg på Panduro, 12 blad til 20 kr. Tenkte det kunne være fint til noe bursdag eller 17-mai-gaver. Stripete på ene siden og prikkete på andre. 

Ideene er fra denne bloggen: Skip To My Lou

4 kommentarer:

Anette Nilsson sa...

Vilka fina! De ser ut som såna man får kaffemjölken i.

Agneta sa...

Ja, sånna små tetrapak. :) Kent ville jag skulle göra sånna som man kan få fördrinken i, men jag vet inte om jag kan hitta plastat papper som håller det utan varmlaminering i "fogarna". Men det hade ju onekligen varit kul!

Hilde Gunn sa...

Jeg ville kanskje kalle det kremmerhus? Selv om kremmerhus vel egentlige er åpne i toppen...

Kort og Søm sa...

Sånn har jeg lyst på :O)