tirsdag 26. juli 2011

Prosjekt fikse på kjøkken!

Vinkjølen ble løftet opp på kjøleskapet. Ett vinstativ ble fjernet. Det får plass i kjelleren. For å støtte opp om kjøleskapet plasserte vi en treskive under vinkjøleskapet. Det er ikke så pent så vi må tenke ut en annen løsning. Muligens så enkelt som en mindre plate, tynnere slik at den ikke synes.

Vi har hatt bestikk og redskaper i kurver men ble lei av å ha dårlig oversikt. Disse små trådskuffene fra IKEA fant mamma på kontoravdelingen. Pappa kappet beinen på dem slik at de passet presis inn mellom hyllene. Veldig fornøyd med dette. (disse kjøkkenhyllene er bak to store skyvedører og utgjør den største oppbevaringsplassen i vårt kjøkken.).

Vi kjøpte denne hyllen på IKEA, den var litt for lang så pappa fikk kappe den. Nå har vi en liten avlastingsplass rett forann komfyren. Fortsatt med utsikt til balkongen og ut mot gaten. Det er jeg veldig fornøyd med.

Den klumpete hvite hyllen LAKK fra IKEA er fjernet og isteden har disse hyllene fått plass på veggen ved siden av vifta og over benken. Det ble mye mer luft og ser pent og ryddig ut. Jeg tipper det vil være kaffe, krydder og evt boller og annet vi bruker daglig som skal stå her.

Ingen kommentarer: