fredag 18. juni 2010

Oppsummering av uken med familien
Først kortet fra Christer og Bernard. Bernie er flink til å finne ting som passer meg og jeg ELSKER dette kortet! Jeg hadde også bursdag noen dager før Kent så noen gaver var til meg med. Hihi!


Ellers var vi da 11 personer i vår leilighet som vanligvis huser 2 personer. Det var senger og kofferter overallt. Men det var koselig.


Fredagen gikk til outletshopping og forberedelser for festen. Saccosekker fra www.laidback.no ble levert av Tom og kollega. Vi rigget hele lokalen med filmlærret, chilloutlounge, buffetbord, kaffebord, dj-area og sitteplasser for gjester.


Lørdagen var noe hektisk, mye mat skulle lages og ting skulle settes på plass. Når gjestene kom var jeg fortsatt ikke klar men snille snille mamma og Anette tok over på kjøkkenet slik at jeg kunne gå ned i omklædningsrommet og dusje, skifte og pynte meg. Sen var det bare å mingle i vei. Festen ble en formidabel success. 80+ gjester som koset seg med en flott buffet der gode venner hadde bidratt med festmåltider. Jeg håper jeg ikke glemmer noe nå.


 • Asiatiske kjøttboller
 • Kyllingspyd med sataysaus
 • Vietnamesiske vårruller med hoisin/ingefærsaus
 • Krabbekaker
 • Tangsallat
 • Thailandske fiskekaker
 • Sashimi på Salma
 • Thailandsk biffsalat
 • Thaisalat uten kjøtt
 • Syltet rødløk
 • Krispy skalldyrsalat (uten skalldyr ;).
 • Rekechips
 • Gazpacho
Ettersom jeg hadde laget mat hele dagen var jeg ikke særlig sulten og endte opp med å ikke spise noe. Det angrer jeg på. For maten fikk så mye skryt. Jeg hadde ønsket jeg rakk å teste noe av herlighetene vi fikk levert. Jeg rakk dog å spise Christins vietnamesiske rå vårruller. HIMMELSKT godt!!! 

I løpet av kvelden hadde vi også underholdning. Elin Kåven danser magedans og ettersom jeg elsker magedans ville jeg slå ett slag for dansen. Stilen hun danser passet Kent og meg veldig godt (tribal fusion), og jeg vet mange blandt gjestene har liknende musikksmak. Her kan du se en video med Elin. Musikken hun danset til på festen var type goth/dark.
 
Det andre inslaget var våre søte marsipanpiker, Tessa og Anne Kirsten. De minglet med serveringsbrett og delte ut Niedereggermarsipan til kaffen. Meget oppskattet. 
 
Vi hadde videoprojeksjoner på veggene og musikk valgt av noen av Kents venner. Vi danset, drakk, skravlet og festet natten lang.  

Søndagen gikk til å reparere og jeg spiste Mc Donaldsmat før første gang på laaaaaang tid. En dag som ble borte ur mitt liv...

Mandag var shopping og kosedag med familien. Vi fartet både hit og dit. Og endte opp med ett bagasjerom fullt av poser. Livets små gleder!

Tirsdag var Tantedag. Jeg og Fanny og Linus dro først på Hopp i Havet. Der lekte vi til vi nesten stupte. Så spaserte vi til Sagene Lunsjbar for å spise. Deretter dro vi videre på Frognerbadet. 

På onsdagen var det dags å fikse bilen, vi dro på Mekonomen og kjøpte bensinfilter som James og pappa fikset. Så fant de ut hva ellers som var galt og nå skal jeg selv bytte tenninskabel. (føler meg meget  kul som skal mekke bil!!!)

Vi dro på liten shopping og så videre til Sognsvann for å bade litt. Det var kaldt og ikke særlig god badestrand. Men vi fikk litt sol og vann på benen. James svømmet såklart tvers over sjøen og tok seg en spasertur tilbake. 

På kvelden ble vi rastløse og bestemte oss for å finne på enda en ting. Jeg ringte til FOD gården og sjekket åpningstidene der. Det var åpent til 21 så vi hadde god tid.Vi fant ikke noen hund å gå tur med men vi hilset på kattene og fikk en koselig stund hos hvalpene. Hvalpen til høyre på bildet ble umiddelbart en favoritt hos meg. Han var rolig men nysgjerrig og så ufattelig skjønn! Om jeg enda hadde hatt mulighet å ha hund igjen...

Ellers så rakk vi mye på den uken familien var på besøk. Allt fra sightseeing, pubrunder, restaurantbesøk og shopping. Jeg savner dem allerede. Kom snart tilbake!

Ingen kommentarer: