søndag 22. november 2009

Alt jeg vil og lite til

I uken har jeg endelig fått litt pusterom på jobb. Jeg har kommet i kapp med ting som har hengt etter. Det konstige er jo at jo mer tid man har desto mer ting ønsker man å gjøre. Jeg har fått en liten lyst å skape igjen. Den er ikke så stor enda, men den finns der. Så jeg drømmer om å ta en tur til studio og sette istand slik at jeg kan dra dit og sy, laminera, spraye og skape.


Så fant jeg ut via Twitter at vi har fått en norsk Etsy. Sjekk ut epla.no. Der fant jeg butikken ND! som lager smykker som jeg bare elsker. Så er det masse annet også. Men jeg irriterer meg bittelitt når folk åpenbart kopierer andres ideer. Jeg synes det er greit når noen kopierer en ide for egen del, men ikke for å selge videre. Hvis dere har vært på noen markeder de siste årene så skjønner dere ganske snabbt vem som kopierer hva.

Jeg lurer på om jeg skal skaffe meg en butikk der, jeg har så masse ting igjen fra Sømmelig. Masse vinflaskevesker, kopplysene jeg støpte og så har jeg masse lamper jeg holder på og fikser på. Dåpskjolene tok jeg og med med.

Jeg skal også investere i utstyr for å lage egne notatbøker. Jeg har masse vakkert papir som jeg kjøpte i en bruktsjappe i Kiruna førrige høst. Jeg har maskiner for ringpermproduksjon, men jeg har lyst å lage notatbøker i japansk stil. Da du binder med garn.

Ellers fikk jeg bevis på at jeg ikke er gal som samler og pynter med rådjur. Vi var på en fest i fredags der vertparet hadde en fantastisk samling rådjur på kjøkkenet. Jeg ble stum av beundring og litt grønn av missunnelse. Men ikke like grønn som Kalle Kameleont.

Nå er jeg inne på andre runde med influensa, ligger utslått og knasker tamifly, drikker Cosylan og sprayer med nesespray. Har nok aldrig før vært syk to ganger på en høst. Det er jobbigt og vondt. Nå skal jeg drikke en kopp sjokolade og OD:e på mandariner.

2 kommentarer:

nea sa...

Ahhh, nu föll poletten ner.... Jag var och letade efter din butik här om sistens som jag var i Oslo, men ikke ett spår! Hade jag gått fel? Nej, jag inser nu mitt misstag... Vad synd! Du har ingen verksamhet alls längre i Oslo? Skälv flyttar jag snart tillbaka till tigerstaden, och hade hoppats på några kurser... (?!)....

Agneta sa...

Hei,
Nei, butikken er borte, det var vanskelig å få det å lønne seg. Med ny jobb tror jeg ikke jeg rekker å ha kurser.

Men du kan jo feks gå hos Bernina Sømsenteret, eller hos Anne Brit Opdahl som har butikken Alphaville på Grünerløkka.

Uansett, håper du trives i Oslo, og kjøp Lysløypa, da finner du de spennende stedene.