- salatblader
- gulerot strimlet i syltynne skiver med potetskreller
- mynte
- koriander
- litt tynne strimler vårløk
- bønnespirer (ett must!)
- agurk i tynne strimler
- hakkede peanøtter
I vårrullene kan man ha noe fisk eller kjøtt. Denne gangen ble det kjøtt. Her er Kents oppskrift:
Strimlet svinekjøtt, godt hakket og smadret med med hakkekniv, stekt på veldig sterk varme i nøytral olje føst, og så de siste minutter med 50/50 hoisin-saus + black pepper sauce. Litt teriakisaus dertil. Burde kanskje hatt i litt chilli, men smaken ble utmerket!
Dyppe rispapirene i hett vann ganske raskt, de skal bare bli bløte, de mykner på tallerkenen. Legg litt av hvert på papiret og brett sammen som om du laget en burrito eller annet paket. Dypp i peanøttsausen og nyt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar