fredag 31. desember 2010

Nyttår 2010


Meny 2010

Apertif
Vannbakkels med ost- og pepperrotkrem
Røkt reinsdyrhjerte

Vin: Champagne, Louis Roederer

Sjøkrepsravioli
Ravioli med sjøkreps på revet, smørblansjert fenikkel og hummerskum
Tynne strimler av friterte jordskokker

Vin:  Champagne, Louis Roederer
Øl:  Boon Geuze Mariage Parfai

Havtallerken I
Carpaccio av ferske kamskjell med ertepuree, ørretrogn og vinagrette
Laks - Carpacchio a l Hostellerie les Clos

Vin: Chablis, Daniel-Etienne Defaix 2007
Øl: Arctic Wit

Havtallerken II
Lynstekt tunfisk med penslet med kaffeolje
Kongekrabbe med mangosalat

Vin: Battenfeld Spanier Hohen-Sulzen Riesling
Øl: Westvleteren Blond

Blåskjellsuppe med breiflabb

Vin: Battenfeld Spanier Hohen-Sulzen Riesling
Øl: Duchesse de Bourgogne

Reinsdyr
Indrefilet av reinsdyr, helstekt med urtekvaster, servert med rødbetskokt pære, sellerirotpure,
syrlige gulrøtter samt portvin og tranebærsaus

Vin: Chianti Classico – Marchese Antinori Riserva 2006
Øl:  Wild Dog Barrel Aged Gonzo Imperial Porter

Hvileøl:
Cantillon Blåbær Lambik

Øltallerken
chorizo flambé, ansjoskrem
malthonning, flatbrød
syltede grønnsaker
marinert ost
gravet fisk

Vin: Meinklang Konkret, Østerrike
Øl: Hefe Weissbier

Hvilerett
frisk sorbet av hyllebær og ingefær

Foie gras
Foie gras i syrlig og sterk shiso dressing. Ruccola/lollosalat med enkel dressing  på olje, eddik og fingersalt

Vin: Chateau De Myrat, Sauternes og
 Bollinger Special Cuvee, Brut
Øl: Malheur Brut Reserve

Ostetallerken
Chevre, Brie de Meaux, vellagret
Honning
Øl: Sahti

Creme Brulee
Med multer fra Kiruna
Vin: Mas Amiel, Millesime 1980
Øl: Borboun County Stout


Det vil komme øl-overraskelser i løpet av kvelden.
Vi feirer inn det nye året med champagne i bakgården!

Godt Nytt År!!!

2 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Godt nytt år Agneta!
Klem Fredrikke :O)

Anonym sa...

hahaha det var nog den längsta menyn jag sett hinner ni äta också...hahahah
gott nytt år på er...här är vi förkylda och hälften av gänget ligger....hur kul som helst...
Annica