Meny 2010
Apertif
Vannbakkels med ost- og pepperrotkrem
Røkt reinsdyrhjerte
Vin: Champagne, Louis Roederer
Sjøkrepsravioli
Ravioli med sjøkreps på revet, smørblansjert fenikkel og hummerskum
Tynne strimler av friterte jordskokker
Vin: Champagne, Louis Roederer
Øl: Boon Geuze Mariage Parfai
Havtallerken I
Carpaccio av ferske kamskjell med ertepuree, ørretrogn og vinagrette
Laks - Carpacchio a l Hostellerie les Clos
Vin: Chablis, Daniel-Etienne Defaix 2007
Øl: Arctic Wit
Havtallerken II
Lynstekt tunfisk med penslet med kaffeolje
Kongekrabbe med mangosalat
Vin: Battenfeld Spanier Hohen-Sulzen Riesling
Øl: Westvleteren Blond
Blåskjellsuppe med breiflabb
Vin: Battenfeld Spanier Hohen-Sulzen Riesling
Øl: Duchesse de Bourgogne
Reinsdyr
Indrefilet av reinsdyr, helstekt med urtekvaster, servert med rødbetskokt pære, sellerirotpure,
syrlige gulrøtter samt portvin og tranebærsaus
Vin: Chianti Classico – Marchese Antinori Riserva 2006
Øl: Wild Dog Barrel Aged Gonzo Imperial Porter
Hvileøl:
Cantillon Blåbær Lambik
Øltallerken
chorizo flambé, ansjoskrem
malthonning, flatbrød
syltede grønnsaker
marinert ost
gravet fisk
Vin: Meinklang Konkret, Østerrike
Øl: Hefe Weissbier
Hvilerett
frisk sorbet av hyllebær og ingefær
Foie gras
Foie gras i syrlig og sterk shiso dressing. Ruccola/lollosalat med enkel dressing på olje, eddik og fingersalt
Vin: Chateau De Myrat, Sauternes og
Bollinger Special Cuvee, Brut
Øl: Malheur Brut Reserve
Ostetallerken
Chevre, Brie de Meaux, vellagret
Honning
Øl: Sahti
Creme Brulee
Med multer fra Kiruna
Vin: Mas Amiel, Millesime 1980
Øl: Borboun County Stout
Det vil komme øl-overraskelser i løpet av kvelden.
Vi feirer inn det nye året med champagne i bakgården!
Godt Nytt År!!!
2 kommentarer:
Godt nytt år Agneta!
Klem Fredrikke :O)
hahaha det var nog den längsta menyn jag sett hinner ni äta också...hahahah
gott nytt år på er...här är vi förkylda och hälften av gänget ligger....hur kul som helst...
Annica
Legg inn en kommentar