Laks:
Salmalaks med sesamolje og sesamfrø. Stekt i panne.
Thaisallad:
Koriander i bunt, en hel pakke, finkuttet.
Rødløk i tynne båter, 1 stor eller to små.
Thaiselleri kuttet i små små biter.
Bird eye chili, de små stærke, jeg liker salaten stærk så jeg tar 3.
Kinesisk gressløk eller vårløk. Kuttes i tynne skiver.
Tomater, kuttet i små terninger.
Dressing:
saften av en eller to lime.
1 ss(msk) fiskesaus.
1-2 ss(msk) nøytral olje.
Bare press og hell over salaten og regulere etterpå etter smak og behag.
Avokadosalat:
1-3 avokado kuttet i terninger.
1/2 dl. majones.
2 ss soya eller teriakisaus.
Chiliflak etter eget ønske.
Vårløk etter eget ønske.
Bland alt sammen.
Denne middagen serverte vi med basmatiris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar