Jeg griller halloumi og bacon som var ett av mine bidrag til buffeten hos Christer og Bernard. Til buffetbidragen fikk vi ett tema, øyer og øystater i Europa. Jeg valgte Kypros. |
Her grilles det souvlaki. Helt nøytralt kjøtt uten marinade. |
Ost, fikenmarmelade og ferske fiken. Øya er Korsika. |
Grønske. Spinat og bønner som er stekt i andefett. Det italienske navnet vet jeg ikke, men Fagioli agli spinaci kanske? Øya er Ischia. |
Islandske lefser med røkt lammekjøtt. Øya er Island. |
Mine foccacialignende brød fra Kypros. Inneholder halloumi, kalamataoliven, løk, persille og mynte. Øya er Kypros. |
Tzatsiki, brød fra Hellas samt lammepølser, lefser og så speket hvalkjøtt fra Island. Det sorte er en slags alge. |
Det ble mye god mat! Kjøttbollene er laget med pinjekjerner, sitronzest, parmesanost og så stekt i god olivenolje. Øya er Ischia. |
Mine brød, en salat på tomat, persille og agurk som serveres til souvlakien. Så skal det presses på masse god sitronsaft. |
Jeg synes hvalkjøtt høres så skummelt ut men det er altså godt! |
En tallerken full av lykke. |
Selvsagt ga alle i Vikajuryen Sverige sine 12 poengere! Goooo Loooreeeeeeen! |
Vi sendte en tanke til Finland som dessverre ikke kom til finalen med sin fine sang. |
Stemmene er avgitt i Vikajuryen. Den officielle stemmen er sendt via SMS. |
Hurra for Loreen og Euphoria! Vi ses i Stockholm (?) neste år. Vi sender en delegasjon fra Oslo! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar