Frokoster:
De med stekte ingredienser spisesr jeg kun i helgene, det blir mer som brunsj. Litt for kraftig for en vanlig frokost for meg.
- Stekt egg, kokt egg, eggrøre
- Stekt bacon
- Stekt halloumiost
- Avocado
- Tomater og andre grönnsaker
- Tyrkisk yoghurt med bær
- Ost og kjøttpålegg
- Cottagecheese
- Rester fra gårdagens middag
- Cottagecheese, tomater og avokado
- Cottagecheese, laks, salat
- Sashimilaks med thaisalat eller tangsalat.
Her er det litt vanskelig å skrive ned da vi spiser svært forskjellige middager hjemme. Vi spiser stort sett det samme fortsatt, men jeg fyller på med grønnsaker isteden for å spise poteter, ris og pasta. Og nå som jeg skal øse på med fett så kan jeg lage sauser som ikke er laget på lett-produkter.
Snacks
- Nøtter
- Ost
- Bacon crisp (ikke min favoritt)
- Parmesanchips, haloumichips (revet og smeltet i ovn, høvlet og sprøstekt)
- Stærke pølser som chorizo og annen spekemat.
- Grønnsaker og dip (velg den fete varianten av rømme)
- Edamamebønner
- Vispad grädde med bær
- Frø og kjerner fra grønnsakshandleren.
- Oliven
- Fetaost
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar