lørdag 14. november 2009

Dekadans! Oppvarming innfor Pet Shop Boys i Berlin.


Fredagkveldens meny:

Med innslag av kalamanchilime, kombinert oppskrift fra Erdbeer i Berlin og Post bar i Singapore.

Rillettes på baguette
Gave fra Christer og Bernard.

Blini
Med rømme og lodderogn.

Østers
Servert med eple, apelsin og bittelitt evoo. Bidrag fra Peder og Linn.

Salmakuber
Servert i snapsglass med ponzu

Kongekrabbe
Med aioli.

Kamskjell
Med basilika og ingefære.

Røkt villaks
Med rømmekrem smaksatt med sitron og kinesisk vårløk.

Miniburger
Med sopp og chilisaus, på hjemmebakte sesambrød.

Spanske sterke pølser

Ostetallerken
Gave fra Bernt, stilton og cheddar blandt annet.

Sjokolademousse
Med bringebær og nøtteknekk. Bidrag fra Karine og Per Øyvind.

Kaffe fra Tim Wendelboe og Niederegger sjokolade
Sjokoladen presentert på asjett og skål lagd av Gry Klepp. Skaperverket.

Fruktfat og Miam Kahm, servertes også paralellt med alle andre retter!

 Allt dette ble servert med 9 champagne, en fra hver av gjestene. Etterpå gikk det i litt hvitvin og noen valgte øl. Vi hadde en fantastisk kveld der vi hørte på Pet Shop Boys som en oppvarming infor konserten i Berlin i begynnelsen av Desember.

2 kommentarer:

jstf sa...

Avlegger av mojito fra Post Bar, Singapore?
Mmmmmmmmm! 8-)

Ine sa...

Enkelte av oss drakk en tre-fire flasker rødvin også og endte opp med å se ut som om vi hadde spist en kilo blåbærsyltetøy. Også har du glemt den nydelige tokayeren.

Ine