torsdag 24. juni 2010

Sognsvann


Ute på luftetur med meg selv. Regn i luften. Promotheus på iPoden.

Oh!


Disse er på salg hos Benedicte Ferner til 300 kr. Akkuratt bitte litt for store. Damn!

fredag 18. juni 2010

Oppsummering av uken med familien
Først kortet fra Christer og Bernard. Bernie er flink til å finne ting som passer meg og jeg ELSKER dette kortet! Jeg hadde også bursdag noen dager før Kent så noen gaver var til meg med. Hihi!


Ellers var vi da 11 personer i vår leilighet som vanligvis huser 2 personer. Det var senger og kofferter overallt. Men det var koselig.


Fredagen gikk til outletshopping og forberedelser for festen. Saccosekker fra www.laidback.no ble levert av Tom og kollega. Vi rigget hele lokalen med filmlærret, chilloutlounge, buffetbord, kaffebord, dj-area og sitteplasser for gjester.


Lørdagen var noe hektisk, mye mat skulle lages og ting skulle settes på plass. Når gjestene kom var jeg fortsatt ikke klar men snille snille mamma og Anette tok over på kjøkkenet slik at jeg kunne gå ned i omklædningsrommet og dusje, skifte og pynte meg. Sen var det bare å mingle i vei. Festen ble en formidabel success. 80+ gjester som koset seg med en flott buffet der gode venner hadde bidratt med festmåltider. Jeg håper jeg ikke glemmer noe nå.


 • Asiatiske kjøttboller
 • Kyllingspyd med sataysaus
 • Vietnamesiske vårruller med hoisin/ingefærsaus
 • Krabbekaker
 • Tangsallat
 • Thailandske fiskekaker
 • Sashimi på Salma
 • Thailandsk biffsalat
 • Thaisalat uten kjøtt
 • Syltet rødløk
 • Krispy skalldyrsalat (uten skalldyr ;).
 • Rekechips
 • Gazpacho
Ettersom jeg hadde laget mat hele dagen var jeg ikke særlig sulten og endte opp med å ikke spise noe. Det angrer jeg på. For maten fikk så mye skryt. Jeg hadde ønsket jeg rakk å teste noe av herlighetene vi fikk levert. Jeg rakk dog å spise Christins vietnamesiske rå vårruller. HIMMELSKT godt!!! 

I løpet av kvelden hadde vi også underholdning. Elin Kåven danser magedans og ettersom jeg elsker magedans ville jeg slå ett slag for dansen. Stilen hun danser passet Kent og meg veldig godt (tribal fusion), og jeg vet mange blandt gjestene har liknende musikksmak. Her kan du se en video med Elin. Musikken hun danset til på festen var type goth/dark.
 
Det andre inslaget var våre søte marsipanpiker, Tessa og Anne Kirsten. De minglet med serveringsbrett og delte ut Niedereggermarsipan til kaffen. Meget oppskattet. 
 
Vi hadde videoprojeksjoner på veggene og musikk valgt av noen av Kents venner. Vi danset, drakk, skravlet og festet natten lang.  

Søndagen gikk til å reparere og jeg spiste Mc Donaldsmat før første gang på laaaaaang tid. En dag som ble borte ur mitt liv...

Mandag var shopping og kosedag med familien. Vi fartet både hit og dit. Og endte opp med ett bagasjerom fullt av poser. Livets små gleder!

Tirsdag var Tantedag. Jeg og Fanny og Linus dro først på Hopp i Havet. Der lekte vi til vi nesten stupte. Så spaserte vi til Sagene Lunsjbar for å spise. Deretter dro vi videre på Frognerbadet. 

På onsdagen var det dags å fikse bilen, vi dro på Mekonomen og kjøpte bensinfilter som James og pappa fikset. Så fant de ut hva ellers som var galt og nå skal jeg selv bytte tenninskabel. (føler meg meget  kul som skal mekke bil!!!)

Vi dro på liten shopping og så videre til Sognsvann for å bade litt. Det var kaldt og ikke særlig god badestrand. Men vi fikk litt sol og vann på benen. James svømmet såklart tvers over sjøen og tok seg en spasertur tilbake. 

På kvelden ble vi rastløse og bestemte oss for å finne på enda en ting. Jeg ringte til FOD gården og sjekket åpningstidene der. Det var åpent til 21 så vi hadde god tid.Vi fant ikke noen hund å gå tur med men vi hilset på kattene og fikk en koselig stund hos hvalpene. Hvalpen til høyre på bildet ble umiddelbart en favoritt hos meg. Han var rolig men nysgjerrig og så ufattelig skjønn! Om jeg enda hadde hatt mulighet å ha hund igjen...

Ellers så rakk vi mye på den uken familien var på besøk. Allt fra sightseeing, pubrunder, restaurantbesøk og shopping. Jeg savner dem allerede. Kom snart tilbake!

mandag 7. juni 2010

Partyplanner

Oh, det beste jeg vet er å planlegge ting. Nå er det sluttspurten innfor Kents 40 årslag. Her er nå prosjekttavlen på kjøkkenet. Alle lappene er en oppgave som skal løses for festen. Det er alt fra personer som skal kontaktes, til mat som skal lages og ting som skal kjøpes inn. Moro moro! Men det er mye nå... ;) Håper familien ikke blir opprørte når de ser sine navn på noen av lappene...?

søndag 6. juni 2010

Det ble Tapas


På Delicatessen isteden for vietnamesisk som vi planla. Nam!

Friterte artisjokker
Aspargesbønner i sitronolje
Empanada, tomat & koriandersalsa
Friterte mandler
Brød & alioli
Grillet entrecôte
Salma á la plancha 


Kent drikker eplejuice og jeg rosevin!

torsdag 3. juni 2010

I hagen


Etter middagen ligger jeg nå strak ut på benken i hagen. Kaffe, bok og marsipan. Vi planlegger festen og klurer ut løsninger på diverse praktiske utfordringer. Deilig med sol. På bildet; pet shop boys koppen fra siste turne. :-*

onsdag 2. juni 2010

Teknikkens under!

Kent har fått låne en dings fra jobben. Nå får jeg endelig flyttet over alle filer fra de to laptopene jeg har brukt de seneste årene. Blandt annet alle bilder jeg har tatt, CV:er, referanser og attester. Phu!

Ludo ved Sognsvann

Deilig tur i solen idag. Masse mennesker som badet og gikk tur. Nå skal jeg hente Kent, vi skal finne oss en is og en brus ett sted.

tirsdag 1. juni 2010

Drømme kan man jo

Ok, ikke verdens mest flatterende frisyre da... Det er veldig varmt i Oslo og plutselig er den fluffige frisyren ikke så fluffy mer. Men, det jeg skulle si var att jeg dro til Manilliusjon for å prøve en leopardkjole som var på salg. Den satt ikke så bra, men tjejen som driver butikken hentet denne til høyre til meg og sa jeg måtte prøve en annen kjole. Når jeg så denne så sa jeg bare "Neeeeeej!!" Jeg har sett denne på nettet og VET att den ville passet meg. Men den koster 1500,- og jeg har ikke råd til det akkuratt nå. Men prøvet gjorde jeg i alle fall. Den sitter som støpt. Og er veeeeldig behagelig å ha på seg. Gråt og tandagnissel. (det grønne halsbandet gjør seg ikke veldig godt heller, bilden var egentlig bare for å kunne sende til Kent på mms.)

Jeg har kun 400,- å leke med idag så jeg drar til Outleten for å sjekke den cerise kjolen fra førrige innlegg, men jeg hadde husket feil. Den kostet 600.- og det hadde jeg jo ikke, så jeg kikket litt rundt. Plutselig ser jeg ett stativ med klassiske trenchcoats. Fant min størrelse og den satt veldig fint. 399.- kostet den nå. Tidligere pris er 1900.- Hurra! Husker de siste dagene når jeg har tatt på meg finkjole og ikke har hatt noe å ha til. Nå er det fikset.

Og armykjolen skal jeg fortsette drømme om!

Kjoler som søster skal se på

(Klicka för större bild.)
 • Nummer 1, har jag i størrelse 44. Den hade jag på mig på MGP festen och Cathrines fest (se bilden under). Nr. 5 är samma fast i storlek 42. Var lite osäker på om den var för trång så jag köpte den inte.
 • Nummer 2, det är den svarta från H&M som jag köpte för 50 kr på rean. Fin som bara den om man har en håll-in-strumpa på sig. 
 • Nummer 3, jättefin med blandat blankt och schiffong. Den har avtagbara axelband och är väldigt söt på. 
 • Nummer 4. Också jättefin på. Väldigt okompliserad. Jag köpte vita blommor till mitt svarta hår som accessoir. Du kan ju kanske använda svarta så det syns i ditt blonda hår?
 • Nummer 5, inte min ännu, tänker på det. Klassisk klänning i kul färg. 
 • Nummer 6. Sommar klänning som jag provade, gillade den men var osäker på om jag passar i färgen. Köpte den inte. 
 • Nummer 7. Samma som nr. 3. Här också med de matchande örhängena jag köpte. 
 • Nummer 8. Ohhhh, skor. Jag ville prova alla dessa, men det var bara dem helt till höger som fanns i min storlek. De köpte jag såklart!
 En hand i sidan tar ett kilo från midjan, eller hur man nu säger! ;) På takterasssen hos Christer og Bernard.