lørdag 28. november 2009

tirsdag 24. november 2009

Simple Minds


Er på konsert med Simple Minds på Sentrum Scene. Sorry, men dette er 5 låter inn i konserten ufattelig kjedelig! Alle sangene høres like ut og menneskene her har ikke vært ut sen 1991. Kent har sikkert rett, disse konsertene skal man stå forann. Der er fansen, og ingen gjør en konsert som fans. Her bak er det trist. Jeg venter og ser. Tar en fuløl og håper på det beste. Kanskje blir det bra til ekstranummeret... Da hitsangene kommer... ;-)

søndag 22. november 2009

Alt jeg vil og lite til

I uken har jeg endelig fått litt pusterom på jobb. Jeg har kommet i kapp med ting som har hengt etter. Det konstige er jo at jo mer tid man har desto mer ting ønsker man å gjøre. Jeg har fått en liten lyst å skape igjen. Den er ikke så stor enda, men den finns der. Så jeg drømmer om å ta en tur til studio og sette istand slik at jeg kan dra dit og sy, laminera, spraye og skape.


Så fant jeg ut via Twitter at vi har fått en norsk Etsy. Sjekk ut epla.no. Der fant jeg butikken ND! som lager smykker som jeg bare elsker. Så er det masse annet også. Men jeg irriterer meg bittelitt når folk åpenbart kopierer andres ideer. Jeg synes det er greit når noen kopierer en ide for egen del, men ikke for å selge videre. Hvis dere har vært på noen markeder de siste årene så skjønner dere ganske snabbt vem som kopierer hva.

Jeg lurer på om jeg skal skaffe meg en butikk der, jeg har så masse ting igjen fra Sømmelig. Masse vinflaskevesker, kopplysene jeg støpte og så har jeg masse lamper jeg holder på og fikser på. Dåpskjolene tok jeg og med med.

Jeg skal også investere i utstyr for å lage egne notatbøker. Jeg har masse vakkert papir som jeg kjøpte i en bruktsjappe i Kiruna førrige høst. Jeg har maskiner for ringpermproduksjon, men jeg har lyst å lage notatbøker i japansk stil. Da du binder med garn.

Ellers fikk jeg bevis på at jeg ikke er gal som samler og pynter med rådjur. Vi var på en fest i fredags der vertparet hadde en fantastisk samling rådjur på kjøkkenet. Jeg ble stum av beundring og litt grønn av missunnelse. Men ikke like grønn som Kalle Kameleont.

Nå er jeg inne på andre runde med influensa, ligger utslått og knasker tamifly, drikker Cosylan og sprayer med nesespray. Har nok aldrig før vært syk to ganger på en høst. Det er jobbigt og vondt. Nå skal jeg drikke en kopp sjokolade og OD:e på mandariner.

fredag 20. november 2009

Prøver fredagspils


Litt rufsete idag. Dro tidlig fra jobb for å møte Kent. Handlet inn det vi skulle men orket ikke å lage middag. Det ble vietnamesisk. Nå tar vi en Nøgne Ø på Parkteateret.

mandag 16. november 2009

lørdag 14. november 2009

Dekadans! Oppvarming innfor Pet Shop Boys i Berlin.


Fredagkveldens meny:

Med innslag av kalamanchilime, kombinert oppskrift fra Erdbeer i Berlin og Post bar i Singapore.

Rillettes på baguette
Gave fra Christer og Bernard.

Blini
Med rømme og lodderogn.

Østers
Servert med eple, apelsin og bittelitt evoo. Bidrag fra Peder og Linn.

Salmakuber
Servert i snapsglass med ponzu

Kongekrabbe
Med aioli.

Kamskjell
Med basilika og ingefære.

Røkt villaks
Med rømmekrem smaksatt med sitron og kinesisk vårløk.

Miniburger
Med sopp og chilisaus, på hjemmebakte sesambrød.

Spanske sterke pølser

Ostetallerken
Gave fra Bernt, stilton og cheddar blandt annet.

Sjokolademousse
Med bringebær og nøtteknekk. Bidrag fra Karine og Per Øyvind.

Kaffe fra Tim Wendelboe og Niederegger sjokolade
Sjokoladen presentert på asjett og skål lagd av Gry Klepp. Skaperverket.

Fruktfat og Miam Kahm, servertes også paralellt med alle andre retter!

 Allt dette ble servert med 9 champagne, en fra hver av gjestene. Etterpå gikk det i litt hvitvin og noen valgte øl. Vi hadde en fantastisk kveld der vi hørte på Pet Shop Boys som en oppvarming infor konserten i Berlin i begynnelsen av Desember.

fredag 6. november 2009

Howard Jones live at the IndigO2!



Howard Jones spiller for oss på IndigO2 ute på O2 arena. Lokalen var ypperlig for konserter i denne størrelsen og publikum oppførte seg eksemplarisk. Jeg gråt og log og sang hele kvelden.


Vi satt på tredje rad og det var kort vei til baren. Kent introduserte et nytt begrep som var "three double red and one double white, please" det er da to rødvinglas opp i et plastik ølglass... Og den andre da whitvin... Det ser ikke så fint ut, men det fungerer om vinet er ok og man ønsker å sitte stille i 1,5 time.

Etterpå var det meet and greet i VIP avdelingen. Jeg har takket for konserten og Kent har pratet med Howard.  Ellers var det hyggelige mennesker å treffe. Jeg er som vanlig ikke fremmed for å snakke med folk.

Etterpå tok vi minicab hjem i 1,5 time gjennom Londons gater. Dagen etter var vi trøtte men glade og fulle av intrykk.

torsdag 5. november 2009

Champagnefrokost


Slik skal man begynne dagen. Med gode venner, nypresset kaffe (tok m aeropress hjemmefra) og champagne. Og en bitteliten bit Niederegger marsipan.

Fremme i London.


Nå venter vi på Bernt og Tor. Det første Bernt sier når han ser oss er; Skal dere flytte til London?! Men nei, vi har store tomme kofferter ned og fulle kofferter hjem!

mandag 2. november 2009

Howard Jones Live Stream






Kent og jeg sitter og lader opp til konserten i London på fredag. Live intervju, eller rettere sagt, chat + webcam + nye låtene. Howard i studio med en kollega. Han svarer på spørsmål fra fans og andre interesserte. Han høres ut som en meget sympatisk mann, og de nye låtene er kjempefine.

søndag 1. november 2009

En deilig avslappet helg

I fredags var jeg supersliten, hele kvelden ble spandert i sofaen med te og godteri, eller jeg spiste ikke godteri, men litt sunn snacks. Ingen fest, ikke noen måsten. I går på lørdagen var Kent på trening og jeg vasket hjemme. Sen jobbet jeg litt og sen var det dags for lørdagsturen!


Vi ruslet ned i byen, handlet litt smått og godt på Food Story og bestemte oss etterhvert å dra på Süd Øst for en kaffe og lunch. Bernard kom og vi satt en stund. Etterpå var det dags for å finne en klesbutikk for Bernie trengte en skjorte for kvelden. Den fant han på Robot. Der fant jeg også to skjerf... jeg er en skjerf-oman!

Sen gikk vi hjem, duket opp litt oliven, fetaost, skinke, ost og en god øl.


Kveldens plan var Lysløypafesten på Sjokoladefabrikken. Vi kom lagom til Ester Orkester. Fantastisk konsert! Dere kan høre mer her. Egil Olsen var kjempeflink også, og gjorde en fantastisk cover av Mr Bombastic. Egil hører du på. MySpace.

Så var det noen andre band også, alle veldig flinke men ikke helt min greie. Anna kom innom på festen, og Svein og Jan. Vi drakk Cava og skravlet i noen timer til cashen tok slutt og vi dro hjem for å fortsette kvelden i sofaen. Anna dro på byen men vi andre dro tilbake til Lofotgata.

På veien hjem fant jeg en dritings jente i Super Mario drakt som var på vei fra/til en fest. Jenta fikk plutselig før sig at hun skulle tisse og dro av seg allt. Jeg løp bort og holdt opp jakka så ikke alle rundt omkring skulle se snuskan... ojoj... men hun lovade at hun visste hvor hun skulle og jeg knøt fast vesken hennes i jakken for den glemte hun hele tiden. Håper allt gikk bra med henne.

Idag har det gått langsomt, og vi har spist brunch og slappet av. Ikveld skal jeg jobbe litt så det ikke ligger så langt bak når jeg drar til London på onsdag. Har ikke lyst men må!