fredag 30. oktober 2009

Hurra!


Ferdigpakket mian kham i frysedisken på a-marked. 60 kr for en pakke. Rekker til to pers. Nå blir det fest. Dette er thai-snacks. Orker ikke skrive alle ingredienser over mobiltelefon. Google det. Finns mange måter å stave på. Good luck!

EDIT: Sjekk ut Wikipedia. Miang Kam.

onsdag 28. oktober 2009

Dofta!


Anna har åpnet og jeg har premiereshoppet. Det ble den lilla (på svenska den lila) Dofta lampen på midterste hyllen. Med champagne-duft til. Gaven var til Line på Bislett Hudpleie fordi hun er så flink og hyggelig. :-) Nå skal jeg og mine hårfrie ben på bussen og hjem til middag.

Lav oppdateringsfrekvens...

Jeg har ikke hatt overskudd å skrive på nett i det siste. Det er mye jeg ikke har hatt lyst til. Høstmørkeret gjør nok sitt. Det er jo nattsvart ute når jeg skal stå opp og noen a-menneske har jeg aldrig noensinne vært!

Siden sist har jeg trent, vært på fest (på Smia Galleri), hengt i VIP baren på en trendy klubb (og beundret dyre sko) jobbet masse, sett film og truffet venner.

Snart er det dags for Londonturen og jeg gleder meg masse. Jeg har reisefeber.

Nå sitter jeg og venter på Anna som skal plukke opp meg på vei til jobb. Hun har nå åpnet butikken sin som ligger rett ved siden av mitt jobb. Jeg bare må innom og se! Meld deg på Facebook gruppen hennes om du bor i Oslo. Hun skal ha et velkomsttilbud snart som jeg tror de fleste kommer å slenge seg på ;)

www.divainterior.net

Me sjåast!

onsdag 21. oktober 2009

I'm back!

Nå har jeg trent 3 ganger på to dager! Armene verker, benen er fulle med blåmerker og jeg er full av energi og overskudd.

Sometimes på mandag kveld. PT på tirsdag morgen og magedans på tirsdag kveld.

På pole dancingen hadde vi kjempegøy. Jeg har endelig klart en cork screw, den siste uten å slå meg på foten. Nå har vi lært; step and hook, t-shirt move, body wave, fireman jump, jane fonda stroke, happy ending, back slide, hair flip, cork screw, hip moves, tango turn og noen flere men jeg vet ikke hva de heter, og alle videos jeg prøver å finne på nett er litt cheesy... Jeg vet ikke en gang om de jeg har skrevet ned her er riktige.

Med PT ble det styrketrening, først armer med frivekter. Etter det var det dags for noen rare øvninger med slynger, vet ikke hva det heter. Men jeg gjorde push ups med dem (eller prøvde!) Og så planken med føttene i en type gynge. Dritslitsomt!

Magedansen var trinn 1 med Hilde. Kjempegøy. Jeg er glad jeg er igang igjen. Vi øvet masse på å finne balanse, tyngde og ha grunnpositionen.

Jepp jepp! Trening igjen på fredag. ;-) Skrytepave? Jeg? hihi! Happy!

søndag 18. oktober 2009

Helgen som gikk

Ah, sitter i sofaen og koser meg. Pledd over benen og med en Kent i andre enden. Alle aviser ligger i en bunke og på bordet står en kanne med kaffe og ett glass med nypresset grapefruktjuice. Vi sto opp sent, i dag sov jeg like lenge som Kent som har varit på fest. Trengte det vel antagelig.

lørdag 17. oktober 2009

Høst i Oslo


Kent og jeg på tur. Nå kaffe på Vespa. Har vært på Wendelboe og kjøpt kaffebønner. Snart videre ut i solen.

torsdag 15. oktober 2009

Tilbake til verkligheten

Jeg har bestemt meg for å gå på jobb i morgen. Så nå lader jeg opp mentalt for å ta tak i det som er blitt liggendes i en uke. 

Nå har jeg brukt litt tid igjen på å planlegge turen til London. Jeg er så barnslig, jeg har tenkt ut hva klær jeg skal ha med meg, hva jeg skal ha på meg de ulike dagene, hva jeg kan shoppe osv.

tirsdag 13. oktober 2009

Dagens parykk


Ettersom jeg fortsatt er syk og har kabel for overføring av bilder på jobb så kommer bildene enn og enn. Jeg elsker parykker!

søndag 11. oktober 2009

Nå begynner jeg å bli lei

Jeg har gitt meg selv kredit for å være mye mer positiv til det meste enn jeg har vært på lenge. Men nå begynner det å gå utfor med humøret!

Jeg har vært hjemme fra jobb siden i onsdags, med alle typiske symptomer man har ved influensa.

I igår var vi invitert på bursdagsfeiring hos vår venn Tessa. Jeg sov hele dagen og gjorde alt for å kunne komme med. Tok till og med en gammeldansk (som forøvrig lukter himmelsk av julekrydder men smaker av helvete til).

lørdag 10. oktober 2009

Hello blondie


Kanskje skal bli blond?

Hvis ikke dette funker


Funker ikke noe. Jeg har pyntet meg og skal bli med på bursdagsfeiring. Men jeg er fortsatt senket og har sovet hele dagen omtrent. Danske damer på brune bodegaer byr alltid på gammel dansk når noe er feil. Så jeg prøver! Urk!

fredag 9. oktober 2009

Små gleder

Jeg har vært i nærbutikken for første gang på tre dager. Oh joy! Handlet litt mer enn jeg trengte bara fordi jeg hadde lyst.

Nå venter snart middag. Idag blir det reker igjen. Sundt og godt! Ikke hvitvin dog, det blir farris. :P

Håper inderlig at flunsan slipper grepet om meg så jeg får komme meg ut litt i helgen. Det er jo så vakkert vær ute for tiden. Og så er det bursdagsfeiring i morgen hos Tessa.

Planlegger Londonturen

Etter 3 dager hjemme med influensa begynner jeg å bli rimelig rastløs. Jeg sover mye men når jeg er våken tripper jeg rundt. Så jeg bestemte meg for å begynne å planlegge turen til London litt detaljert. Slike ting kan oppeholde meg i timer.

torsdag 8. oktober 2009

Det er ikke lett å sove


Når en har gravemaskiner rett utenfor vinduet. Idag har influensan tatt jerngrep på meg. Men å prøve slappe er minst sagt en utfordring...

onsdag 7. oktober 2009

Tänk om jag ångrar mig?

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen?

Lars Winnerbäcks nye. Hurra!

Denne flotte pakken kom Kent hjem med idag etter jobb.

Jeg har vært hjemme hele dagen pga. influensa. Jag hoppas det er en vanlig forkjølelse men for å ikke smitte ner hele kontoret så holder jeg meg hjemme. Det går fint att jobbe hjemmefra, har fått mye gjort.

Men tilbake til min fantastiske pakke. Her er det alltså et gjeng bilder, en LP, en gitarbok på 112 sider i flott hardcover. I boken ligger en akustisk CD og et plekter. I tillegg finns i boksen den vanlige CD for denne utgivelse.

Jag har sånn lyst å lære meg å spille gitar, har hatt det lenge. Dette kanske var et tegn. Kent kjøpte pakken uten å helt vite hva som var i den. Gullen! I boken var også akkord for sangen "For dig" som jeg ville spille for Kent i bryllupet.

Det er lenge siden jeg kjøpte meg en LP, Kent kjøper hele tiden men jeg har ikke gjort det på mange år. Herlig, det er en spesiell nostalgisk følelse som sveper over meg når jeg tar på den og kjenner lukten av vinyl.

mandag 5. oktober 2009

Jeg skal ikke stresse, jeg skal ikke stre...

Idag har jeg hatt en skikkelig dårlig dag. Sånn dag som aldrig blir bra. På jobb er det for mye å gjøre akkuratt nå. Allt skulle vært gjort igår og timene rekker ikke til. Phu... Men jeg gjør da hva jeg kan, det er ikke mer å gjøre. Prøver å ta pauser, spise og ikke stresse meg syk.

Når kl var 17 pakket jeg sammen og dro på trening. Men jeg var for sen, treningen begynte kl 17, ikke 17,30 som jeg trodde. :( På treningen trodde jeg at jeg skulle besvime. Jeg er så sliten, svettet som bare den og var veldig glad jeg hadde med meg håndkle. Nå sitter jeg og nyser i sofaen og vil bare sove.

Men, jeg har kommet lenger nå, jeg tørr å slippe loss litt. Har seriøst lyst å ha en stang hjemme! På allvor, dette er så ufattelig gøy. Mye av det vi gjør er jo ting vi gjorde når vi lekte som barn. Men da hadde vi ikke noen aning om at det fans damer som svinget seg nakne på samme måte. Nå skal vi prøve på noe mitt i mellom, litt mer voksent men ikke stripping.

Idag har vi gjort mange nye moves og spins og jeg gleder meg allerede til neste mandag! Før det skal jeg gå på open pole en eller annen kveld, da kan man øve alene.

lørdag 3. oktober 2009

ukeslutt

Sitter i sofaen og surfer litt, sjekket Twitter og fant denne meldningen fra den underbare Stephen Fry. Det er den beste beskrivningen av en elendig dagen etter jeg har lest på lenge.

Her i huset går det ikke i hangover, men i rastløshet. Jeg hadde store planer på en deilig tur idag. Men det strirengner ute og er skikkelig surt. Inne har jeg radio, tente lys, pledd og en varmeovn. Hvordan kan man da slite seg?

Anna og Daniel var nettopp innom for en kopp kaffe, hyggelig. Jeg er veldig fan av spontanbesøk. Mer av det!

I går sendte jeg en spontanmelding til Christer rundt halv fem. "fredagsvin på Champagneria?" to sekunder senere ringer telefonen. "Ser du meg?!" Det viser seg at Christer hadde stoppet opp utenfor Champagneria for å sjekke ut pakken han nettopp hadde hentet på postkontoret. Morsomt! Jeg pakket sammen pc og dro fra jobb. Rundt hjørnet finner jeg Christer og vi tar oss ett glass sammen. Litt etterpå kommer også Bernard. Jeg jobber alltså i nabolaget til dem. Bernard jobber også like ved. Vi skravlet litt og så dro vi vært til vårt.

Hjemme duket jeg opp til koselig middag, reker, dansk rugbrød, peppermakrell, krispige grønnsaker og tyrells pastinakk-chips. Rar blanding? Nei, jeg er lei loff (vitt bröd gjort på luft) og bruker heller noe godt grovt brød. Til dette elsker jeg chilipickles! Jepp, utrolig godt. Prøv en gang.

Vi drakk vår favoritthvite til det hele. Så satte vi på varmeovnen på balkongen, satte oss i lenestolene, tente globuslampen og den fine trearmede lampen slik at vi kunne sitte og kose oss med litt vin og musikk.

Anna stakk innom på vei ned til byen og hadde bubblor og sjokolade med seg. Det er Anna det, alltid like omtenksom. Det gikk samtaler om ditt og datt, vi løste verdens alle problemer og hørte på alt fra Winnerbäck til Pet Shop Boys. Anna dro videre og vi gikk omsider og la oss.

En flott fredag med mat, vin og venner. Både Kent og jeg hadde trent på dagen så vi var rimelig fornøyde med både atletiske utfoldelser og hedonisme.

torsdag 1. oktober 2009

Høyre eller venstre?EDIT: Det ble dem til venstre. Hvis jeg spenner opp spennet så kan jeg brette opp både frem og bak slik at jeg får en litt høyere støvlett. Meget fornøyd!